Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Træt af at være træt?

Mindful living

Træt af at være træt?

Guidet afslapning

Er du også træt af at rende rundt og være træt hele tiden? På denne årstid kan vi ikke rende fra mørket, men vi kan gøre noget ved den træthed, som typisk indfinder sig hos de fleste af os.

Selv er jeg færdig med at rende rundt og være træt hele vinteren. Mit våben mod trætheden er ... tid til hvile. Det lyder banalt, I know, men i stedet for at kæmpe imod, så har jeg testet, hvad der sker, hvis jeg ligger eller sætter mig et stille sted med min guidede afslapningsaudio i ørerne, når jeg føler mig træt. Typisk mærkede jeg et energi-dyk først på eftermiddagen, men efter at jeg har gjort det til en fast selvomsorgsrutine at tage en guidet cirka 15-minutters afslapningspause, har jeg fået klart mere energi. 

Jeg vil gerne dele den gode energi med dig. Derfor kan du frem t.o.m. på søndag d. 24.11. downloade min guidede afslapning helt gratis med rabat-koden: 'godenergi'. HUSK at gemme audioen på din computer, da linket kun virker én gang. 

Download Afslapnings-audioen helt gratis via dette link 

Yoga er også fantastisk til at lade os op med ny energi

Udover at få nok hvile så er Yoga selvfølgelig også fantastisk til at lade os op med ny energi. En ting er at lave yoga alene hjemme på stuegulvet, som du kan finde inspiration til her: Yoga til dig - noget andet er at være sammen med andre og blive guidet som en gruppe. Gruppens energi støtter og smitter. Hvis du vil prøve, hvordan det føles, så kom med på en af de kommende Yogahold eller -workshops. Du kan få en oversigt i Yogakalenderen

At tage på retreat er den ultimative form for energi-opladning.

Til april kan du komme med til Mallorca og lade op i de skønneste omgivelser.
Der vil blive tid til både Slowflow & Yin yoga, meditation, perioder med stilhed, refleksionsøvelser, tid i naturen og ved poolen, tur til den lokale landsby med markeder og små butikker, dyb hvile og støttende søsterhood.

Du kan læse mere om kommende yogaretreats her

5 tips til at omfavne vintermørket
Derudover følger jeg stadig også disse 5 tips til at omfavne vintermørket - og de giver mig klart mere energi til at gå vinteren i møde med.

Lad os lave en afslapnings-revolution og gå julen og nytåret i møde sprængfyldte med god energi!

Kh Trine

Læs mere

Yin Yoga med Trine Hedegaard - Det bør du vide om Yin Yoga (Paul Grilley Style) - www.trinehedegaard.dk
Yin Yoga

Yin Yoga under anklage

Siden Yin yoga er blevet populært - ikke bare her hjemme - men over hele verden, kommer der af og til kritiske røster frem. Ofte er bekymringen, om vi har godt af de dybe Yin stræk. Yang (eller me...

Læs mere
Yin Yoga Uddannelse med Trine Hedegaard, Yogini Yoga
Yin Yoga

Yin Yoga Uddannelse: En stille revolution

Yin Yoga er som en stille revolution i yogaverdenen, hvor flere og flere mærker behovet for at sætte tempoet ned som en form for selvomsorg.  Yin Yoga komplementerer en aktiv livsstil med sit inda...

Læs mere