Skip to content

Cart

Your cart is empty

Velkommen til!

Jeg hedder
Trine Hedegaard

Kvinden bag en STILLE REVOLUTION®

En passioneret yogaunderviser, nærværs-junkie, selvomsorgs-aktivist og yoga teacher trainer. Elsker grøn livsstil, berigende samtaler og er vild med komboen af blue jeans & mørk chokolade. Og vores to skønne unger og min mand naturligvis.

Yin UNWIND: Yin med pulseringer® er min signatur tilgang til Yin, hvor jeg kombinerer blide pulseringer med de klassiske Yinstræk.

Til New York som business-kvinde & hjem som yoganørd...

Mit første møde med yogaen var under et traineeophold i New York i 2000 i forbindelse med mine cand. merc. studier. Yogaen udviklede sig hurtigt fra en fysisk praksis til en livsfilosofi om mere ro og nærvær. 

Inden yogavejen blev på fuld tid, arbejdede jeg som international marketingansvarlig for et dansk designfirma og havde en omfattende rejseaktivitet. Oslo, Stockholm, New York, Frankfurt, Tokyo og London. Bagsiden af medaljen var en dyb rastløshed og en følelse af, at der måtte være noget mere. Tiden på yogamåtten gav mig små åndehuller, hvor jeg begyndte bedre at kunne mærke mig selv og finde en større ro indeni.  

Det var under min første barsel, at min yogarejse for alvor tog fart. Jeg tog min mand og nyfødte søn under armen og rejste ud i verden for at studere med nogle af de bedste indenfor yoga & mind training. 

Siden da har jeg taget 3500+ timers yoga & meditations uddannelser registreret gennem det internationale yogaforbund, YogaAlliance. Jeg elsker at undervise og dele ud af min viden. Jeg har undervist mere end 6500+ timers yoga & meditation, og jeg tror fuldt og fast på yogaens evne til at nære os og skabe meningsfuld forandring i vores liv.  

For mig går yin yoga og nærværstræning hånd i hånd.

Yin yoga får os ned i et tempo, hvor vi kan nå at mærke og reflektere over, hvad der sker indeni, så vi ikke ender med at tage det høje tempo fra hverdagen med ind på yogamåtten.

YOGINI_BY_TRINE_HEDEGAARD_YIN_YOGA_AKTIVIST_OG_YOGA_TEACHER_TRAINER_DANMARK

Da jeg startede med at lave yoga i begyndelsen af tyverne, var det de hårdere mere fysiske yogaformer, der trak i mig. Men du kan sige, at yogaen tog fusen på mig, for den blev meget mere end en fysisk praksis. Og sådan er det med yoga, den kommer lige så stille under huden på en, når man begynder at komme regelmæssigt på yogamåtten. Lige som i en mandala guider den os ind til kernen af det, vi har allermest brug for at kigge på.

YOGINI_BY_TRINE_HEDEGAARD_YIN_YOGA_UDDANNELSE_MINDFULNESS_RETREAT_YOGA_WORKSHOP_ONLINE_YOGA

Fulgte mit hjertes hvisken

Jeg har specialiseret mig i en mindful + funktionel tilgang til yogaen, hvor det ikke drejer sig om, hvordan det ser ud, men i høj grad om den indre oplevelse. 

Derfor inkoorporerer jeg også mine studier indenfor mindfulness meditation, neuroscience, følelsesmæssig intelligens og energiforståelsen fra den kinesiske medicin i min undervisning for at hjælpe mine elever med at re-sette deres nervesystem og finde ro både på – og udenfor yogamåtten. 

Jeg elsker selv at lege med stillingerne og tror ikke på rigide former, men på at vi alle kan lære at overgive os og lade kroppen guide os. Her inddrager jeg tidssvarende studier indenfor fascia og funktionel anatomi. 

Hvad gør mig glad? At dele ud af yogaens redskaber til at skabe nærvær, ro og overskud. Når vi kommer ned i gear, kan vi meget bedre mærke os selv - og hvad der er godt for os.

Når vi lærer at kultivere vores fysiske og mentale energi og sætte intentionen for, hvordan vi ønsker at være til stede og møde dagen foran os – og i sidste ende leve vores liv – så tror jeg på, at verden bliver et rarere sted at være. For os allesammen.

Hvis jeg kan få lov at være den, der hvisker i dit øre: ”Husk at stoppe op, træk vejret lidt dybere og mærk efter om du er på rette vej?”, så vil jeg se min opgave som fuldført.

Yogini
YOGINI_BY_TRINE_HEDEGAARD_YIN_YOGA_AKTIVIST_OG_YOGA_TEACHER_TRAINER_DANMARK

At være yogini er for mig mere end blot at være en kvindelig yogaudøver. Det er en tilbagevendende reflekteren over: Hvem er jeg, og hvordan ønsker jeg at leve mit liv?

NOGLE AF MINE ANDRE TITLER:

Ceo
YOGINI_BY_TRINE_HEDEGAARD_YIN_YOGA_UNDERVISER_AKTIVIST_OG_YOGA_TEACHER_TRAINER_DANMARK

Når folk tror, at min business er min hobby, så fortæller jeg dem, at jeg skam arbejder fuld tid med yoga + mind-training. Og at jeg elsker mit job.

Mor
YOGINI_BY_TRINE_HEDEGAARD_YIN_YOGA_UNDERVISER_MOR_FAMILIEAKTIVIST_OG_YOGA_TEACHER_TRAINER_DANMARK

Titlen, som jeg gør mig allermest umage med at gøre mig fortjent til: Mor til to skønne unger. Da jeg var yngre, troede jeg ikke, at moderskabet var for mig. Men så mødte jeg Mads, blev skruk, og resten er historie.

Teacher trainer
YOGINI_BY_TRINE_HEDEGAARD_YIN_YOGA_UDDANNELSE_YOGA_WORKSHOP_ONLINE_YOGA

Elsker elsker elsker at undervise og at se, hvordan yogaens transformerende kraft udfolder sig for den enkelte elev. 

Retreater
YOGINI_BY_TRINE_HEDEGAARD_YIN_YOGA__RETREAT_TISVILDELEJE_ITALIEN_SAMSØ_MALLORCA

Hvert år prioriterer jeg tid til at tage på retreats. Pauser til at vende blikket indad som balance til et udadrettet arbejdsliv.

Earth Lover
YOGINI_BY_TRINE_HEDEGAARD_YIN_YOGA_EARTH_LOVER_DENMARK

Planeten har brug for, at vi hver især tager større ansvar for, måden vi er i verden på. Sammen kan vi ændre meget mere, end vi tror.

2005
-2023

. Et tilbageblik:

Da jeg fandt yogaen, blev det
starten på et helt nyt kapitel i mit liv.
Her er nogle af højdepunkterne:

mit cv i overskrifter

Yoga Alliance certificeret Yoganørd & Teacher Trainer (ERYT 4000+ timer)

Sarah Powers: Endorsed seniorlærer i Yin & Yang Yoga (1500+ timer)

Paul Grilley: Den funktionelle tilgang til yoga (400+ timer)

Somatic movement studier

Mindfulness & Self-Compassion meditation (700+ timer)

Internal Family Systems practitioner (300+ timer)

Traumestudier & følelsesmæssig intelligens

Women's Yoga: Kvindelivets faser fra graviditet til menopause (500+timer)

Hverdags-refleksioner

Mine favoritter

Hvordan tager vi roen, nærværet og indsigterne fra yogamåtten med ind i hverdagen? Jeg tænker på yoga som en hverdagsaktivisme, som vi kan trække på i vores relationer, forældreskab, livsbeslutninger, måden vi lever på, forbruger og passer på os selv og verden på. 

KOM MED DENNE VEJ