Velkommen til!

Jeg er en passioneret yogaunderviser, nærværs-junike, selvomsorgs-aktivist og yoga teacher trainer. Er vild med kombo´en af blue jeans & mørk chokolade, elsker grøn livsstil og berigende samtaler. Og mine to skønne unger og min mand naturligvis. 

Til New York som business-kvinde & hjem som yoganørd 

Mit første møde med yogaen var under et traineeophold i New York i 2000 i forbindelse med mine cand. merc. studier. Yogaen udviklede sig hurtigt fra en fysisk praksis til en livsfilosofi om mere nærvær. 

Inden yogavejen blev på fuld tid, arbejdede jeg som international marketingansvarlig for et dansk designfirma og havde en omfattende rejseaktivitet. Oslo, Stockholm, New York, Frankfurt, Tokyo og London. Bagsiden af medaljen var en dyb rastløshed og en følelse af, at der måtte være noget mere. Tiden på yogamåtten gav mig små åndehuller, hvor jeg begyndte bedre at kunne mærke mig selv og finde en større ro indeni.  

Fuldtids yogini & wellness-entreprenør siden 2004 

Det var under min første barsel, at min yogarejse for alvor tog fart. Jeg tog min mand og nyfødte søn under armen og rejste ud i verden for at studere med nogle af de bedste indenfor yoga & mind training.  

Da jeg startede med at lave yoga i begyndelsen af tyverne, var det de hårdere mere fysiske yogaformer, der trak i mig. Men du kan sige, at yogaen tog fusen på mig, for den blev meget mere end en fysisk praksis. Og sådan er det med yoga, den kommer lige så stille under huden på en, når man begynder at komme regelmæssigt på yogamåtten. Lige som i en mandala guider den os ind til kernen af det, vi har allermest brug for at kigge på.  

Siden da har jeg taget mere end 3500+ timers yoga & meditations uddannelser registreret gennem det internationale yogaforbund, YogaAlliance. Jeg elsker at undervise og dele ud af min viden. Jeg har undervist mere end 6500+ timers yoga & meditation, og jeg tror fuldt og fast på yogaens evne til at nære os og skabe meningsfuld forandring i vores liv. 

MINE PRIMÆRE LÆRERE

Gennem de sidste 12 år har jeg studeret Yin Yoga, Mindfulness meditation, Taoisme (Yin & Yang, Meridianlære, 5-element teori mv.) og spirituel psykologi med Sarah Powers, som min personlige mentor. Som en del af min uddannelse har jeg deltaget på 10+ Stilheds- og meditationsretreats, og mindfulness meditation er en integreret del af måden jeg underviser på.

Derudover har jeg studeret 350+ timers Yin Yoga og funktionel anatomi med Paul Grilley & hans seniorlærer, Jo Phee. Paul har lært mig en funktionel tilgang til yoga, hvor det ikke handler om, hvordan vi ser ud i de forskellige stillinger, men hvor vi mærker effekten. Vores knogler er formet vidt forskelligt, og hvad der virker for en krop, kan være skadeligt for en anden.  

Jeg har derfor specialiseret mig i en mindful + funktionel tilgang til yogaen, hvor det ikke drejer sig om, hvordan det ser ud, men i høj grad om den indre oplevelse. Jeg har fordybet mig i yogaens fysiske, mentale og følelsesmæssige aspekter, og flere gange årligt er jeg fortsat i udlandet for at deltage på uddannelser og retreats for at fortsætte mine studier og selv være elev på yogamåtten. 

MINE VIGTIGSTE CERTIFICERINGER

 

Insight Yoga Teacher, 1000+ timer 
Endorsed Insight Yoga Teacher & Mentor

med Sara Powers

Funktionel Anatomi & Yin Yoga, 350+ timer

med Paul Grilley og Jo Phee

Slow Flow Yoga Teacher, 1000+ timer 
Endorsed Prajna Yoga Teacher
Mindfulness Meditation, 500+ timer
Heart + Mind training, Aarhus Universitet, Hoffman Institute,
Insitute for Self-Leadership, Dharma teachers
 
Institute for Self-Leadership

med Dick Schwarz m.fl.

Women's Yoga Teacher Trainer 750+ timer
Fertilitet, Graviditet, Efterfødsel, Kvindeliv

 

Gennem årene har jeg undervist et tusindtals elever i yoga & meditation, og jeg vil elske også at byde dig velkommen på yogamåtten!

Kh Trine

 

Udtalelser

"Der er Yin Yoga, som er fantastisk beroligende og gør underværker. Og så er der Trine. Der er kun én Trine. At opleve hendes formidling af yogaen har været livsforandrende for mig. Trines Yin Yoga går dybt. I hendes undervisning balancerer hun vores fortravlede livsstil ved at guide os til at kultivere en større opmærksomhed indad. Hun formår at tilpasse stillingerne til hver enkelt elev og giver plads til, at vi mærker os selv – fremfor et idealiseret koncept af hvad yoga burde være. Bedst af det hele er Trines hjertevarme og humor – og de mennesker hun tiltrækker." 

"Trines måde at undervise på er fuldkommen vidunderlig. Hun er veloplagt, omsorgsfuld, givende, professionel, empatisk og meget meget dygtig og inspirerende. Hendes yogaundervisning er en perfekt kombo af hårdt, krævende og helt blidt. Hun har masser af viden om krop, sind og mønstre, og jeg kan ikke få nok."

"Trines undervisningsstil er vidunderlig! Hun er indlevende, nærværende, nuanceret og knus-elskelig. Det har været super lærerigt og fantastisk at deltage på Yin Yoga uddannelsen. Jeg kendte en del til Yin Yoga på forhånd, men jeg har fået en dybere indsigt i teorien bag Yin Yoga og har fået masser af inspiration til at arbejde videre med i min egen praksis og til at tilrettelægge min undervisning. Jeg kan varmt anbefale Trines uddannelse. Uddannelsen er veltilrettelagt, grundig og giver et godt overblik."

"Jeg har mange Yin Yoga uddannelser bag mig, men jeg ville ønske, at jeg havde taget Trines Yin Yoga Training før de andre. Hendes dybe forståelse af Yin Yoga universet gennemsyrer uddannelsen – i både praksis og teori, så man får et fantastisk fundament. Og manualen er den bedste manual, jeg har set til dato." Lotte