Skip to content

Cart

Your cart is empty

Bookingbetingelser

BOOKINGBETINGELSER

Kom godt i gang

Velkommen til – vi glæder os til at møde dig!

Uddannelser, hold, workshops, retreats og mentorforløb afvikles på de tidspunkter, der er angivet i Yogakalenderen. Alle kurser, produkter og uddannelser i denne shop udgår fra Trine Hedegaard, i regi af firmaet Yogini Yoga, CVR nr. 32979157. Vi kan kontaktes på: info@yogini.dk.

Bookingbetingelser for yogahold

Tilmelding er nødvendig til alle yogahold. Du tilmelder dig via vores online bookingsystem.

Du får automatisk en bekræftelse på din booking pr. mail og et par dage før opstart, modtager du en velkomstmail med praktisk information.

Tilmelding er personlig, bindende og refunderes ikke, medmindre der er venteliste - så får du refunderet kursusafgiften dog minus et administrationsgebyr på 250 kr. Vi refunderer ikke kursusafgiften for dage, hvor du ikke møder op til undervisning.  Aflyses en undervisningsgang i et forløb, bliver den erstattet med en ny dato.

Bookingbetingelser for One-to-One

Tilmelding er nødvendig til alle one-to-one timer. Du kan booke en tid ved at sende os en mail på: info@yogini.dk

Du bekræfter den aftalte tid ved at betale for sessionen via vores online bookingsystem. Du modtager automatisk en bekræftelse på din booking pr. mail. 

Køb af one-to-one sessioner er bindende og skal benyttes indenfor det aftalte tidsrum (og hvis andet ikke er aftalt inden 6 mdr. fra købsdato). Du kan ændre din tid op til 72 timer inden din aftale, ellers går sessionen tabt og refunderes ikke. One-to-one sessionerne foregår via Zoom. Du får et personligt link sendt umiddelbart før vores session.

Bookingbetingelser for workshops

Tilmelding er nødvendig til alle workshops og events. Du tilmelder dig via vores online bookingsystem.

Du får automatisk en bekræftelse på din booking pr. mail og et par dage før opstart, modtager du en velkomstmail med praktisk information.

Tilmelding er personlig, bindende og refunderes ikke. Vi refunderer ikke kursusafgiften for dage, hvor du ikke møder op.

Såfremt en workshop ikke kan afholdes fysisk grundet omstændigheder uden for vores kontrol, forbeholder vi os ret til at afholde workshoppen online. Såfremt en workshop aflyses, tilbyder vi hurtigst muligt erstatningsforløb på nye datoer.

Bookingbetingelser for retreats

Tilmelding er nødvendig til alle retreats. Du tilmelder dig via vores online bookingsystem og umiddelbart efter din betaling, modtager du en bekræftelse på din booking pr. mail.

Tilmelding er personlig, bindende og refunderes ikke, medmindre der er venteliste - så får du refunderet kursusafgiften fratrukket depositum (eller hvis der ikke er betalt depositum minus et administrationsgebyr på 25%). Vi refunderer ikke kursusafgiften for dage, hvor du ikke møder op til undervisningen. Skulle du blive syg eller på anden måde blive forhindret i at deltage på retreatet, du er tilmeldt, er du velkommen til at give din plads til en anden, bare du giver os besked om dette pr. mail med navn og kontaktinformation på vedkommende senest dagen før retreatets opstart.

Hvis en gæstelærer aflyser sin deltagelse i et retreat, forbeholder vi os ret til at finde en anden gæstelærer, eller lade Trine overtage denne del af undervisningen.

Skulle et retreat blive aflyst grundet omstændigheder uden for vores kontrol, kan det indbetalte beløb overføre til et fremtidigt retreat efter dit valg, og ellers fratrækkes beløbet et administrationsgebyr på 250 DKR ved tilbagebetaling.

Yogini Yoga kan ikke gøres ansvarlige for levering af services eller produkter grundet omstændigheder uden for vores kontrol (force majeure), herunder (men ikke udelukkende) flyaflysninger, uroligheder, oversvømmelse, krig, strejker, pandemi eller regeringsbestemte reguleringer.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden.

 

Bookingbetingelser for uddannelser

Tilmelding er nødvendig til alle uddannelser afholdt af Yogini Yoga. Du tilmelder dig via vores online bookingsystem. Du får automatisk en bekræftelse på din booking pr. mail.

Tilmelding er personlig, bindende og refunderes ikke, medmindre der er venteliste, og vi kan afsætte din plads til anden side. I så fald får du refunderet kursusafgiften minus depositum (eller hvis der ikke er betalt depositum minus et administrationsgebyr svarende til 25%).

Vi refunderer ikke kursusafgiften for dage, hvor du ikke møder op. 

Skulle en uddannelse blive aflyst grundet omstændigheder uden for vores kontrol, tilbyder vi hurtigst muligt erstatningsforløb på nye datoer.

Såfremt en uddannelse ikke kan afholdes fysisk grundet omstændigheder uden for vores kontrol, forbeholder vi os ret til at flytte uddannelsen til en nærliggende lokation, eller såfremt en uddannelse må aflyses, tilbyder vi hurtigst muligt erstatningsforløb på nye datoer. Den indbetalte kursusafgift og depositum flyttes til et fremtidigt uddannelsesforløb efter dit valg.

Hvis en gæstelærer aflyser sin deltagelse i en uddannelse, forbeholder vi os ret til at finde en anden gæstelærer, eller lade Trine overtage denne del af undervisningen.

Yogini Yoga kan ikke gøres ansvarlig for levering af services eller produkter grundet omstændigheder uden for vores kontrol (force majeure), herunder (men ikke udelukkende) flyaflysninger, uroligheder, oversvømmelse, krig, strejker, pandemi eller regeringsbestemte reguleringer.

CORONA VIRUS POLICY


Hvis myndighederne begrænser eller lukker ned for gruppeevents eller det anses for alles bedste på grund af høj smitterisiko, vil uddannelsen blive flyttet til et senere tidspunkt. Hvis du ikke kan deltage på dette tidspunkt, har du mulighed for at overflytte din deltagelse til et senere tidspunkt (2023, 2024,2025). Vores uddannelsesmoduler vil blive afholdt hvert år. Du har også mulighed for at overføre din plads til en ven. Giv blot besked herom inden for 7 hverdage.   

Købsbetingelser for online-produkter

Online-produkter bliver leveret digitalt via e-mail. Levering af online-produkter sker som oftest i løbet af få minutter med mindre andet er opgivet under produktet.

Der gives ikke penge retur for online-produkter.

God fornøjelse!