Kom godt i gang

Velkommen til – vi glæder os til at møde dig!

Uddannelser, hold, workshops, retreats og mentorforløb afvikles på de tidspunkter, der er angivet på Yogakalenderen. Hvis kurser eller workshops skulle blive aflyst, får køber det fulde indbetalte beløb retur. Aflyses en dag på uddannelsen/mentorforløbet, bliver dagen erstattet af en ny dato. Vi forbeholder os retten til at skifte lokation, hvis der bliver brug for det. 

Skulle et yogaforløb, workshops eller retreats blive aflyst, får du selvfølgelig det indbetalte beløb retur. Aflyses en undervisningsgang i et forløb, bliver den erstattet med en ny dato.

Bookingbetingelser for yogahold

Tilmelding er nødvendig til alle yogahold. Du tilmelder dig via vores online bookingsystem.

Du får automatisk en bekræftelse på din booking pr. mail og et par dage før opstart, modtager du en velkomstmail med praktisk information.

Tilmelding er personlig, bindende og refunderes ikke, medmindre der er venteliste - så får du refunderet kursusafgiften dog minus et administrationsgebyr på 250 kr. Vi refunderer ikke kursusafgiften for dage, hvor du ikke møder op til undervisning.

Bookingbetingelser for One-to-One

Tilmelding er nødvendig til alle one-to-one timer. Du kan booke en tid ved at sende os en mail på: info@yogini.dk

Du bekræfter den aftalte tid ved at betale for sessionen via vores online bookingsystem. Du modtager automatisk en bekræftelse på din booking pr. mail. 

Køb af one-to-one sessioner er bindende og skal benyttes inden 6 mdr. fra købsdato. Du kan ændre din tid op til 48 timer inden din aftale. Typisk foregår one-to-one sessionerne i vores yogastudie i Taarbæk. Hvis du vælger at tage en session over telefon eller Skype, er du ansvarlig for at have en velfungerende telefon- eller internetforbindelse.

Bookingbetingelser for workshops

Tilmelding er nødvendig til alle workshops og events. Du tilmelder dig via vores online bookingsystem.

Du får automatisk en bekræftelse på din booking pr. mail og et par dage før opstart, modtager du en velkomstmail med praktisk information.

Tilmelding er personlig, bindende og refunderes ikke, medmindre der er venteliste - så får du refunderet kursusafgiften dog minus et administrationsgebyr på 250 kr. med mindre andet er anført på den enkelte workshop. Vi refunderer ikke kursusafgiften for dage, hvor du ikke møder op.

Bookingbetingelser for retreats

Tilmelding er nødvendig til alle retreats. Du tilmelder dig via vores online bookingsystem og umiddelbart efter din betaling, modtager du en bekræftelse på din booking pr. mail.

Tilmelding er personlig, bindende og refunderes ikke, medmindre der er venteliste - så får du refunderet kursusafgiften minus depositum (eller hvis der ikke er betalt depositum minus et administrationsgebyr på 25%). Vi refunderer ikke kursusafgiften for dage, hvor du ikke møder op til undervisningen. Skulle du blive syg eller på anden måde blive forhindret i at deltage på retreatet, du er tilmeldt, er du velkommen til at give din plads til en anden, bare du giver os besked om dette pr. mail med navn og kontaktinformation på vedkommende senest dagen før retreatets opstart.

Bookingbetingelser for uddannelser

Tilmelding er nødvendig til alle uddannelser afholdt af Trine Hedegaard. Du tilmelder dig via vores online bookingsystem. Du får automatisk en bekræftelse på din booking pr. mail.

Tilmelding er personlig, bindende og refunderes ikke, medmindre der er venteliste, og vi kan afsætte din plads til anden side. I så fald får du refunderet kursusafgiften minus depositum (eller hvis der ikke er betalt depositum minus et administrationsgebyr svarende til 25%).

Vi refunderer ikke kursusafgiften for dage, hvor du ikke møder op. 

Købsbetingelser for online-produkter

Online-produkter bliver leveret digitalt via e-mail. Levering af online-produkter sker som oftest i løbet af få minutter.

Der gives ikke penge retur for online-produkter.

Købsbetingelser for gavekort

Gavekortet kan både bruges til yogaforløb, workshops og retreats. Det er ikke muligt at ombytte gavekortet til kontanter. Gavekort skal benyttes inden 2 år fra købsdatoen.

Du indløser gavekortet ved at sende en mail til: info@yogini.dk - så hjælper vi dig med at booke en plads på det ønskede hold, workshop eller retreat.

 

God fornøjelse!