Mine inspirations-favoritter

Herunder finder du en liste over ting, der inspirerer mig. Værsgo' at lade dig inspirere:

 

=> 'The Morning Show' som jeg har gået og glædet mig til sæson 2 af. Den har Jennifer Aniston og Reese Witherspoon som de kvindelige hovedrolleindehavere og er et frisk pust med sin provokerende og nuancerede udforskning af Me-Too-bevægelsen - og hele  køns-, race- og magtdynamikken som vores tid byder på. Jeg synes virkelig, den har noget på hjertet! Den kan ses på Apple-TV – er du allerede hooked?


=> 'Afslappende Yogini playliste' Måske du har fulgt med på Instagram, hvor jeg skrev om yoga & musik? Det blev startskuddet til en samskabelse af en playliste med vores favoritsange til en afslappende yogastund. Lyt med via Spotify-linket HER.

 

=> 'Alias Grace' Wow, mens jeg var i karantæne i Jarkarta, så jeg denne Netflix 6-episoders serie, som er baseret på en roman af Margaret Atwood (og er en sand historie). Den er lige dele uhyggelig, mystisk og tankevækkende. Atwood fremhæver (som i serien 'Handmaid's Tail') underkastelsen af kvinder og den indvirkning, det har på kvinders psyke og liv. Ekkoer af dette eksisterer stadig i dag i forskellige grader. Har du set den?


=> ’Fantastic Fungi’ er i den mere opløftende genre. Nemlig en vildt fascinerende dokumentar om, hvad der foregår under vores fødder. Her bliver vi inviteret med ned i, hvad der virker som et magisk underjordisk netværk af træer, der kommunikerer gennem deres rødder og svampe mv., som de fortæller kan helbrede og redde vores planet. 

 

=> 'The Decision of My Life' da Taliban overtog magten i Afghanistan i august, begyndte produceren på The New York Times Daily at ringe rundt for at få kontakt med afghanske kvinder, for at finde ud af, hvordan deres liv har ændret sig. Lyt med til dette hjerteskærende podcast interview med N, en 18-årig afghansk kvinde, der fortæller om, hvordan hendes liv har ændret sig radikalt. Det gjorde et stort indtryk på mig. Tænk på hvor FÅ kvinder i verden, der har friheden til at leve deres liv.  

 

KH Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard