Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Afslappende Yogini-playliste til dig

Mindful living

Afslappende Yogini-playliste til dig

Det er et stærkt debatteret emne blandt yogalærere. Jeg har blandede følelser, da der er fordele ved at inkludere musik. Det kan hjælpe med at få fat i følelser, MEN det kan stilheden også.

... Og det er bevist, at stilhed er det sted, hvor vi kan gå dybt og virkelig give slip.

Måske er det bedre at stille spørgsmålet: "Hvad sker der, når musikken stopper ??"

Tidligere har jeg hosted forskellige yogaevents med live musikere, og jeg har set (og mærket i egen krop), hvordan noget musik har en vibration, der kan få folk til at smelte og nervesystemet ned i gear.

Når jeg selv underviser, veksler jeg ofte mellem stilhed og instrumental musik som cello eller klaver uden sang. Jeg tænker på musikken som et hjælpemiddel, der skal hjælpe med at GUIDE FOLKS OPMÆRKSOMHED INDAD.

Vil man have musik til sin yoga, er det vigtigt at være bevidst om at vælge sange og stilarter, der gør det muligt at være tilstede i sig selv, og som komplementerer det energetiske resultat, du ønsker.

Du finder mit afslappende yogini track her.

KH Trine x

Læs mere

Det handler IKKE om, hvordan det ser ud...
Yin Yoga

Det handler IKKE om, hvordan det ser ud...

Jeg elsker hvordan de sociale medier som kan forbinde os, men nogle gange kan de også være vildledende med en glorificering af ‘avancerede smukke’ yogastillinger.MEN yoga handler IKKE om at mestre ...

Læs mere
Yoga handler om mere end at strække dine baglår
Yin Yoga

Yoga handler om mere end at strække dine baglår

Hver gang jeg er på yogamåtten, lærer jeg noget om mig selv og om livet. Yoga gør os i stand til at komme os selv lidt nærmere, og hvert åndedræt er en reminder om værdien af at være tilstede i al...

Læs mere