Afslappende Yogini-playliste til dig

Det er et stærkt debatteret emne blandt yogalærere. Jeg har blandede følelser, da der er fordele ved at inkludere musik. Det kan hjælpe med at få fat i følelser, MEN det kan stilheden også.

... Og det er bevist, at stilhed er det sted, hvor vi kan gå dybt og virkelig give slip.

Måske er det bedre at stille spørgsmålet: "Hvad sker der, når musikken stopper ??"

Tidligere har jeg hosted forskellige yogaevents med live musikere, og jeg har set (og mærket i egen krop), hvordan noget musik har en vibration, der kan få folk til at smelte og nervesystemet ned i gear.

Når jeg selv underviser, veksler jeg ofte mellem stilhed og instrumental musik som cello eller klaver uden sang. Jeg tænker på musikken som et hjælpemiddel, der skal hjælpe med at GUIDE FOLKS OPMÆRKSOMHED INDAD.

Vil man have musik til sin yoga, er det vigtigt at være bevidst om at vælge sange og stilarter, der gør det muligt at være tilstede i sig selv, og som komplementerer det energetiske resultat, du ønsker.

Du finder mit afslappende yogini track her.

KH Trine x

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard