Lad os stoppe med at bekrige vores kroppe

"Jeg vil gerne forlade dette sted velvidende, at jeg gjorde noget andet med min krop end blot at prøve at få den til at se perfekt ud." 

Vise ord fra digteren, Rupi Kaur, for hånden på hjertet, så var en yngre version af Trine, fanget i et misforstået forsøg på at leve op til et uopnåeligt kropsideal...

Hvor meget både tid og kræfter har vi - ja, for jeg tror (desværre), vi er mange - spildt på at forsøge at ændre måden vi ser ud på, for at nå ned på et magisk tal på vægten eller en bestemt buksestørrelse?

Min krop og jeg har været - og er fortsat - på en rejse sammen. En rejse, der bestemt er blevet mere venlig og glædesfyldt med alderen, men særligt efter den TILLADENDE, LEGENDE, FUNKTIONELLE tilgang til yogaen - kom ind i mit liv.

Lad os stoppe med at bekrige vores kroppe og komme overens med at variation er smukt. Hvis vi kunne glemme alt om kropsidealet, vi ser i bladene og i stedet fokusere på VITALITET, NYDELSE og VELVÆRE!

Et selvkærligt mindset er et dagligt valg - lad os hjælpe hinanden med at huske på det!

KH Trine 

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard