Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Hvad har du gang i, Trine?

Yin Yoga

Hvad har du gang i, Trine?

Vi pulserer alle med hver vores unikke rytme. Vores åndedrætsmønster, vores indre dialog, vores handlingsmønstre, vores drømme, vores væv og indre organer er et udtryk for den pulseren, der altid flyder indeni. 

En pulseren der ikke kan ses - men som kan mærkes. 

Og det er netop den primære årsag til, at jeg ELSKER Yin Pulseringerne, for de får mig til at føle mig mere sanselig og levende.

Gennem de sidste 8 år har jeg - som du ved, hvis du har været med på yogamåtten - eksperimenteret med at kombinere den klassiske Yin Yoga med, hvad jeg kalder, Yin Pulseringer.

Det føltes lidt uartigt i starten. Flere spurgte undrende: ‘Hvad er nu det, du har gang i Trine? Er det YIN?’, men det føltes bare så RIGTIGT og autentisk for mig og min oplevelse - og heldigvis kunne de fleste mærke effekten, så spørgsmålene forstummede.

For JA, det er Yin. Bare i et andet udtryk. 

Jo dybere jeg er gået i mine studier af kroppen, vores soma, nervesystemet, bindevævet, neuroscience, traumer og mindfulness, så gav det så meget mening for mig at bygge dette ben på min praksis, min undervisning og min Yin Uddannelse.

DERFOR har jeg brugt det sidste halve år på at udvikle en 100-timers Yin Pulserings Uddannelse og skrevet 2 nye manualer. Yin Pulserings Uddannelsen kan tages alene eller sammen med min 100-timers klassiske Yin Yoga Uddannelse. Sammen kan de kombineres til en 200-timers Yoga Alliance godkendt yogalæreruddannelse.

FØRSTE KULD har netop afsluttet deres pulseringsstudier i Yin-Lab’et, og her er et udpluk af, hvad de siger:

"Det har været fantastisk at lære om Yin Pulseringerne. Hvad der står ud for mig, er Trines teoretiske forståelse og formidling af hele Yin mindsettet. Trine er meget kompetent, vidende, passioneret, behagelig og nærværende. Hendes passion for stoffet smitter, og måden vi har kombineret teori og praksis, har været fantastisk, så man også får tid til at integrere og mærke effekten. Med Trines guidance, tager jeg en ny og dybere forståelse med af, at Yin ikke bare en fysisk praksis, men en måde at være menneske og tilstede i verden på. Tusind tak for denne gang" Anette

"Det allerbedste ved Trines Yin uddannelse er kombinationen af Yin Pulseringerne og de klassiske Yin stillinger. Det har været et helt fantastisk forløb, hvor jeg har oplevet, hvordan min krop gradvist er blevet mere levende, mere sanselig og jeg går herfra med en større kropsbevidsthed. Yin universet giver pludselig mere mening. Jeg elsker, måden vi har nørdet stillingerne og fået teorien i kroppen. Trine er intet mindre end fantastisk. Fantastisk kompetent og indlevende. Hun er professionel og en dygtig formidler. Jeg mærker tydeligt vigtigheden af kontinuerlig praksis, og hvordan det påvirker min livskvalitet, min hverdag og evne til at være tilstede i nuet." Rikke G

Vi starter op igen d. 16. august

Du kan læse mere om uddannelsen HER

Kh Trine x

Læs mere

Yoga forandrer dit liv, som du kender det...
Mindful living

Yoga forandrer dit liv, som du kender det...

Yoga transformerer os - ofte på uventede måder. Er det dårligt? Nej! Men det er ikke nødvendigvis altid sjovt, mens det står på, for det kan føles sårbart.

Læs mere
Lidt om hvad der har overrasket mig mest ved at flytte til Bali
Mama Bali

Lidt om hvad der har overrasket mig mest ved at flytte til Bali

I DK tænker vi på regnvejr som kedeligt og utilregneligt. Her på Bali fejres regnen, for det regner typisk max en time af gangen, og temperaturen er stadig 28-30 grader og det renser luften, nærer ...

Læs mere