Lidt om hvad der har overrasket mig mest ved at flytte til Bali

"Hvad har overrasket dig mest ved at flytte til Bali?", blev jeg spurgt for nyligt.

Det fik mig til at fundere og mine svar finder du herunder:

 

👨‍👩‍👧‍👦 Hvor let det har været at flytte vores liv, da vi først havde taget beslutningen. Og hvor lærerigt det har været for os allesammen med et sceneskift, der gav mulighed for at gentænke rytmer, vaner og værdier.

🤍 Hvor stille der var, da vi landede her ude under pandemien. Balis grænser har været lukket for international turisme i 1.5 år, så vi har fået lov at opleve et meget anderledes og uspoleret Bali.

👣👗Vi har kun brug for EN garderobe, og det er flipflops og sommertøj. Da vi pakkede vores habengut i DK, kunne jeg simpelthen ikke få ind i mit hoved, at jeans og gummisko var overflødigt rejsegods. Så jeg pakkede også lige et par tykke striktrøjer til kølige aftner, just in case... Altsammen ligger urørt i kufferten

🏝Det der gør Bali så unikt, er balinesernes dedikation til deres religion (hinduismen) og kultur. De følger den balinesiske kalender, der foreskriver utallige ceremonier på daglig og ugentlig basis, og derfor ser man de mange smukke blomsterdekorationer og offerings overalt.

☔️ I DK tænker vi på regnvejr som kedeligt og utilregneligt. Her på Bali fejres regnen, for det regner typisk max en time af gangen, og temperaturen er stadig 28-30 grader og det renser luften, nærer jorden, og er grunden til at Bali er grøn året rundt

🏄🏻‍♀️🏄🏽‍♂️Hvor fedt det er at køre ungerne ned på stranden efter skole for at surfe og beundre solnedgangen.

🤍Bali er igen åbent, og jeg vil elske at se dig herude på et af mine kommende retreats og uddannelser. Jeg kommer også fortsat til Danmark flere gange årligt, så der er rig mulighed for at holde kontakten. Du kan se min yogakalender HER

KH Trine x

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard