Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Yoga forandrer dit liv, som du kender det...

Mindful living

Yoga forandrer dit liv, som du kender det...

 

Vi kommer til yogamåtten for at finde ro, blive mere smidige, lære at trække vejret, eller fordi vi har ondt i ryggen - og det kan yoga give dig nogle yderst virksomme redskaber til. OG når du praktiserer yoga regelmæssigt over tid, gør den dig mere sensitiv, så du både kan mærke dig selv (og dit bullsh*t) og verden omkring dig, bedre. Det bliver sværere at lade stå til, hvad der ikke længere fungerer.

Yoga transformerer os - ofte på uventede måder. Er det dårligt? Nej! Men det er ikke nødvendigvis altid sjovt, mens det står på, for det kan føles sårbart.

Min oplevelse er, at yogaen guider os derhen, hvor vi har haft de største skyklapper på. Den guider os lige ind i centeret af en tsunami - tror vi - men bagefter viser det sig, at det er lige der, den største heling venter.

Yoga har ændret mig på mange måder. For at nævne et par stykker, så har yogaen ændret:

Måden jeg bevæger mig på
Måden jeg trækker vejret på
Måden jeg praktiserer egenomsorg
Måden jeg sætter grænser på
Måden jeg passer på min energi
Måden jeg lytter til mine følelser
Måden jeg kommunikerer på
Måden jeg er forælder på
Måden jeg definerer succes på
Måden jeg er i verden på

Hvis du også har lyst til at opleve denne forandring, så kom med på mit næste yoga event, som du finder HER


🤍KH Trine x

Læs mere

Kan du anbefale en dygtig yogalærer?
Yin Yoga

Kan du anbefale en dygtig yogalærer?

Bevidst indlæring og 10.000 timers reglen Du har sikkert hørt om “10.000 timers reglen”, som stammer fra studier af violinister*, som viste, at de bedste violinister i verden har øvet sig minimum ...

Læs mere
Hvad har du gang i, Trine?
Yin Yoga

Hvad har du gang i, Trine?

Vi pulserer alle med hver vores unikke rytme. Vores åndedrætsmønster, vores indre dialog, vores handlingsmønstre, vores drømme, vores væv og indre organer er et udtryk for den pulseren, der altid ...

Læs mere