Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Afslapnings-challenge til dig

Yin Yoga

Afslapnings-challenge til dig

Håber du har haft nogle hyggelige juledage. Her på falderebet af 2021, kan vi vist alle blive enige om, at der er brug for en pause til at puste ud og slappe af. Mellemdagene mellem jul og nytår inviterer til refleksion og tilbageblik på året, der gik. 


Nogle gange er pausen blot overgangen fra indåndingen til udåndingen og på andre tidspunkter som nu, kan vi prioritere en lidt længere pause, der tillader os at returnere til os selv og vores indre guidance. 

Det er denne returneren til din egen unikke rytme, som jeg opfordrer dig til at prioritere tid til de næste dage, ja måske året ud med en daglig 15 minutters AFSLAPNINGS-SELVOMSORGS-CHALLANGE.

Den dybe hvile har en række målbare fordele for din sundhed:

  • Reducerer stress 
  • Sænker blodtrykket 
  • Forbedrer søvnkvaliteten
  • Balancerer nervesystemet og det endokrine system
  • Booster immunforsvaret
  • Forbedrer dit humør og reducerer indre uro og angst 
  • Fremmer kreativiteten og forbindelsen indad 


Det sidste halve år har jeg eksperimenteret med effekten af den dybe yogiske hvile som en praksis i sig selv udover min yoga og meditationspraksis. Jeg har målt mine nøgletal dagligt, og jeg må indrømme, at det har overrasket mig, hvor stor (og målbar!) effekt den dybe hvile har ikke bare på mit energiniveau, men også på min hvilepuls, hjertefrekvensvariationen (HRV) som er en indikator for nervesystemets tilstand, og på kvaliteten af min søvn (både REM- og den dybe søvn). 

Derfor tænkte jeg, at jeg ville invitere dig med i en AFSLAPNINGS-CHALLANGE som får dig godt ind i det nye år.

Alt du skal gøre er at downloade afslapnings-audioen, som du får GRATIS året ud, når du bruger koden ‘Yinster’ ved check-ud - og så sætte 15 minutter af dagligt, hvor du lægger dig behageligt tilrette med audioen i ørerne og lader mig hjælpe dig med at RE-BOOTE din energi!

DOWNLOAD AFSLAPNINGS-AUDIOEN HER (Husk at bruge koden 'Yinster')

 

Del gerne AFSLAPNINGS-CHALLANGEN med en du kender, der trænger til et kærligt energi-boost. Det er altid lettere at få det gjort, når vi er sammen om at skabe nærende gode vaner. For selvom julen er travl, og familien er hjemme - så kan du godt afsætte 15 minutter. Og mit bud er, at når du først mærker den akkumulerede effekt over flere dage, så får du måske ligefrem lyst til at gøre den dybe hvile til en daglig praksis i 2022…

Hvis du tager udfordringen op og laver den guidede afslapning som en daglig praksis året ud, så del meget gerne din oplevelse med mig HER - jeg vil elske at høre fra dig!

Ønsker du flere pauser med Yin Yoga og dyb hvile, så læs med HER. 

 

KH Trine

Læs mere

Sæt intention bag
Mindful living

Sæt intention bag

AT SÆTTE INTENTIONEN bag det vi gør, er powerfuldt, for intentionen samler vores energi og guider vores opmærksomhed.Intentionen er som et indre kompas, som vi bevidst kan bruge til at minde os om,...

Læs mere
Afslapning er ikke bare afslapning
Meditation

Afslapning er ikke bare afslapning

Selvomsorg er også de øjeblikke, hvor dit sind craver stimulering og vil underholdes, men hvor du har styrken til at sige: 'Vent' til alt det, som dit sind forsøger at overbevise dig om, er mere vi...

Læs mere