Sæt intention bag

AT SÆTTE INTENTIONEN bag det vi gør, er powerfuldt, for intentionen samler vores energi og guider vores opmærksomhed.

Intentionen er som et indre kompas, som vi bevidst kan bruge til at minde os om, hvordan vi ønsker at være tilstede i vores liv. Som en ledestjerne holder den vores drømme og visioner for fremtiden.

Nogle gange udfører vi opgaver her i livet eller når visse mål uden at stoppe op for at overveje, hvorfor vi overhovedet gør, som vi gør. Det kan være fordi, vores forældre gjorde det før os, fordi det er trendy, fordi en gammel version af os selv startede på en bestemt vej, eller fordi vi er bange for noget.

Det tænkte jeg meget over, da vi flyttede til Bali: ‘Hvilke overbevisninger og værdier får lov at flytte med?’ Heldigvis giver min yoga- og meditationspraksis mig mulighed for regelmæssigt at tjekke ind med min indre guidance.

Når jeg sætter mig et mål eller en intention, spørger jeg mig selv:
- er det selvkærligt?
- er det godt for både mig og min familie?
- gavner det det større fællesskab, som jeg er en del af?

Hvis det er et stort 'JA', ved jeg, at min vision er i overensstemmelse med den, jeg er, og hvad jeg værdsætter.

Hvis du også vil guides gennem refleksioner og skønne yin-sekvenser, så du kan lære sætte din intentioner fra et groundet & selvkærligt sted, så find min næste yin event HER.

KH Trine x

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard