Yoga handler om mere end at strække dine baglår

Yoga handler om mere end blot at strække dine baglår... Det er en process, hvor vi lærer os selv bedre at kende, og ligesom når vi fjerner lagene på et løg, så er der altid et lag mere!

Yoga lærer os at sætte tempoet ned, så kan vi være mere tilstede og mærke det hele. Både det sjove og det svære. Vi begynder at se vores mønstre og vaner, der er så dybt forankret i os.

Er vi villige til at vores yoga være mere end blot en fysisk praksis, bliver vi (over tid) mindre reaktive og undgår at blive fanget i gamle triggere og hvad der ikke længere tjener os.  

Der er ingen quick-fixes. Jeg vil snarere kalde det et SLOW-FIX.

Hver gang jeg er på yogamåtten, lærer jeg noget om mig selv. Yoga gør os i stand til at komme os selv lidt nærmere, og er en reminder om værdien af at være FULDT TILSTEDE i alle de små øjeblikke, der udgør vores liv.

Og det fantastiske er, at vi kan lære at tage roen, velværet og indsigterne med os ud i vores liv uden for yogamåtten. Det er mit motto - og en af de altovervejende grunde til, at jeg underviser i yoga og mindfulness meditation. Jeg lærte at passe bedre på mig selv og min energi ved at kombinere de gamle visdomstraditioner med moderne videnskab til at udvikle gode selvomsorgsrutiner - og forhåbentlig inspirerer det dig, der læser med til at passe bedre på dig selv!

Hvordan oplever du, at din praksis følger med dig udenfor yogamåtten ? 

 

God fornøjelse!

KH Trine 

 

Vil du Yin'ficeres så se med her: www.trinehedegaard.dk

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard