Det handler IKKE om, hvordan det ser ud...

Jeg elsker hvordan de sociale medier som kan forbinde os, men nogle gange kan de også være vildledende med en glorificering af ‘avancerede smukke’ yogastillinger.

MEN yoga handler IKKE om at mestre en stilling, og det kan være virkelig befriende at minde os selv om, for ikke alle knogler og kroppe er ens.

Det betyder, at nogle af os aldrig vil være i stand til at lave bestemte yoga-stillinger - og hvad så? Yoga handler ikke om akrobatiske stillinger, men om at KULTIVERE DIN ENERGI fysisk og mentalt.

Det er faktisk MISFORSTÅET at tro, at alle kan det hele - fordi ved man ikke bedre kan det resultere i at du skader dig selv - eller at det påvirker dit selvværd negativt, så du helt mister lysten til at lave yoga...

De GODE NYHEDER er, at du kan lære at tilpasse de forskellige yogastillinger til lige netop DIN KROP, som er perfekt som den er!

Mit råd er, at bruge alle de yoga props, du kan få fingre i. GLEM, hvordan du ser ud i en yogastilling og fokuserer i stedet på:

1. Hvordan det føles fysisk
2. Hvad du registrerer følelsesmæssigt og mentalt

MIT TIP: Lær at lytte til din krop, og vær nysgerrig på, hvordan den guider dig ikke bare på - men også uden for - yogamåtten, når du lærer dens sprog bedre at kende! Og sæt ALDRIG dit velbefindende over styr på grund af æstetik.

KH Trine x

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard