Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Det handler IKKE om, hvordan det ser ud...

Yin Yoga

Det handler IKKE om, hvordan det ser ud...

Jeg elsker hvordan de sociale medier som kan forbinde os, men nogle gange kan de også være vildledende med en glorificering af ‘avancerede smukke’ yogastillinger.

MEN yoga handler IKKE om at mestre en stilling, og det kan være virkelig befriende at minde os selv om, for ikke alle knogler og kroppe er ens.

Det betyder, at nogle af os aldrig vil være i stand til at lave bestemte yoga-stillinger - og hvad så? Yoga handler ikke om akrobatiske stillinger, men om at KULTIVERE DIN ENERGI fysisk og mentalt.

Det er faktisk MISFORSTÅET at tro, at alle kan det hele - fordi ved man ikke bedre kan det resultere i at du skader dig selv - eller at det påvirker dit selvværd negativt, så du helt mister lysten til at lave yoga...

De GODE NYHEDER er, at du kan lære at tilpasse de forskellige yogastillinger til lige netop DIN KROP, som er perfekt som den er!

Mit råd er, at bruge alle de yoga props, du kan få fingre i. GLEM, hvordan du ser ud i en yogastilling og fokuserer i stedet på:

1. Hvordan det føles fysisk
2. Hvad du registrerer følelsesmæssigt og mentalt

MIT TIP: Lær at lytte til din krop, og vær nysgerrig på, hvordan den guider dig ikke bare på - men også uden for - yogamåtten, når du lærer dens sprog bedre at kende! Og sæt ALDRIG dit velbefindende over styr på grund af æstetik.

KH Trine x

Læs mere

Vi ved aldrig, hvad der foregår i en anden persons liv
Meditation

Vi ved aldrig, hvad der foregår i en anden persons liv

Alle har vi vores egen historiebog med os i sindets store rygsæk. En bog der får tilføjet sider (og mister dem), når vi bevæger os gennem livet.At være opmærksom på, at ikke alles rygsæk indeholder...

Læs mere
Afslappende Yogini-playliste til dig
Mindful living

Afslappende Yogini-playliste til dig

Yoga med eller uden musik? Det er et stærkt debatteret emne. Selv har jeg  blandede følelser, da der er fordele ved at inkludere musik - men stilhed kan også noget...

Læs mere