Videnskaben giver 👍🏻 til yogaretreats!

Der er mange fordele ved at invitere dig selv på et yogaretreat:

- Tage tid væk med tid til DIG
- Lade op og reboote krop & sind
- Øge din kreativitet og inspiration
- Prioritere dit personlige velvære

OG NU er videnskaben også ombord!

I et nylig offentliggjort studie i 'Frontiers in Human Neuroscience' fandt forskere, at et yogaretreat reducerede inflammation og stress i kroppen. På yogaretreatet inkorporerede de fysiske yogastillinger, åndedrætsøvelser og siddende meditationer.

De fandt blandt andet at niveauet af beskyttende antiinflammatoriske markører steg efter retreatet, mens skadelige proinflammatoriske markører faldt. Deltagerne følte sig mindre deprimerede, mindre ængstelige og havde færre fysiske symptomer.

Hvis du har brug for en undskyldning for at tage på retreat, så er den her - kom med på Sisterhood Yoga & Mindfulness retreat på Mallorca d. 22.-26. Oktober 2022.

Pladserne fylder hurtigt: 1 enkeltværelser + 2 dobbeltværelse tilbage. Find mere info her - vil elske at have dig med til skønne Mallorca!

Kh Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard