Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Videnskaben giver 👍🏻 til yogaretreats!

Mindful living

Videnskaben giver 👍🏻 til yogaretreats!

Der er mange fordele ved at invitere dig selv på et yogaretreat:

- Tage tid væk med tid til DIG
- Lade op og reboote krop & sind
- Øge din kreativitet og inspiration
- Prioritere dit personlige velvære

OG NU er videnskaben også ombord!

I et nylig offentliggjort studie i 'Frontiers in Human Neuroscience' fandt forskere, at et yogaretreat reducerede inflammation og stress i kroppen. På yogaretreatet inkorporerede de fysiske yogastillinger, åndedrætsøvelser og siddende meditationer.

De fandt blandt andet at niveauet af beskyttende antiinflammatoriske markører steg efter retreatet, mens skadelige proinflammatoriske markører faldt. Deltagerne følte sig mindre deprimerede, mindre ængstelige og havde færre fysiske symptomer.

Hvis du har brug for en undskyldning for at tage på retreat, så er den her - kom med på Sisterhood Yoga & Mindfulness retreat på Mallorca d. 22.-26. Oktober 2022.

Pladserne fylder hurtigt: 1 enkeltværelser + 2 dobbeltværelse tilbage. Find mere info her - vil elske at have dig med til skønne Mallorca!

Kh Trine

Læs mere

Lytter du til dine knogler?
Yin Yoga

Lytter du til dine knogler?

Hvad der fungerer for en krop kan være potentielt skadeligt for en anden krop -> menneskelig skeletvariation er den ULTIMATIVE stopklods for din evne til at komme ind i stillingerne.Husk at yoga...

Læs mere
Gør dine handlinger mere skade end gavn?
Meditation

Gør dine handlinger mere skade end gavn?

Når vores mentale og fysiske systemer er under pres eller drænet for energi, kan vores handlinger gøre mere skade end gavn.Når vi er stressede, overtrætte eller ængstelige, er det let at træffe hur...

Læs mere