Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Gør dine handlinger mere skade end gavn?

Meditation

Gør dine handlinger mere skade end gavn?

 

Når vores mentale og fysiske systemer er under pres eller drænet for energi, kan vores handlinger gøre mere skade end gavn.

Når vi er stressede, overtrætte eller ængstelige, er det let at træffe hurtige beslutninger, som ikke er gode for os. Som at gå ind i et skænderi, spise mad, der får os til at føle os dårligt tilpas, eller påtage os mere arbejde, når vi allerede har nok om ørerne!

Gennem en regelmæssig mindfulness-praksis bliver du mere fortrolighed med din krops signaler - og med en blidere yogaform som Yin yoga er det lettere at undgå pludselig at finde dig selv i en kæmp-eller-flygt”-tilstand.

Ved hjælp af yoga og mindfulness kan vi gå indad og forbinde os med os selv og vores intention for måden, vi ønsker at være i verden på. Det er muligt at skabe en fremtid fuld af håb og glæde - hvis vi tager os tid til at øve os og arbejde med vores mindset.

Har du bemærket, hvad der sker med din beslutningstagning efter en omgang yoga eller mindfulness-praksis? 


KH, Trine

Læs mere

Videnskaben giver 👍🏻 til yogaretreats!
Mindful living

Videnskaben giver 👍🏻 til yogaretreats!

Der er mange fordele ved at invitere dig selv på et yogaretreat:- Tage tid væk med tid til DIG- Lade op og reboote krop & sind- Øge din kreativitet og inspiration- Prioritere dit personlige vel...

Læs mere
Hvad yoga har lært mig om at føle mine følelse
Meditation

Hvad yoga har lært mig om at føle mine følelse

Er du okay med at føle dine følelser? Eller skjuler du dem og distraherer dig selv fra at føle dem? Vi er følelsesmæssige væsener, og det at være følsom er ikke noget negativt. Men meget få af os h...

Læs mere