Gør dine handlinger mere skade end gavn?

 

Når vores mentale og fysiske systemer er under pres eller drænet for energi, kan vores handlinger gøre mere skade end gavn.

Når vi er stressede, overtrætte eller ængstelige, er det let at træffe hurtige beslutninger, som ikke er gode for os. Som at gå ind i et skænderi, spise mad, der får os til at føle os dårligt tilpas, eller påtage os mere arbejde, når vi allerede har nok om ørerne!

Gennem en regelmæssig mindfulness-praksis bliver du mere fortrolighed med din krops signaler - og med en blidere yogaform som Yin yoga er det lettere at undgå pludselig at finde dig selv i en kæmp-eller-flygt”-tilstand.

Ved hjælp af yoga og mindfulness kan vi gå indad og forbinde os med os selv og vores intention for måden, vi ønsker at være i verden på. Det er muligt at skabe en fremtid fuld af håb og glæde - hvis vi tager os tid til at øve os og arbejde med vores mindset.

Har du bemærket, hvad der sker med din beslutningstagning efter en omgang yoga eller mindfulness-praksis? 


KH, Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard