Lytter du til dine knogler?

Det, der motiverer min funktionelle tilgang til yoga er, at vi alle har knogler, der er formet forskelligt. Og variationen af knoglerne påvirker din yoga-praksis.

DET HANDLER IKKE OM, HVORDAN DET SER UD! Den funktionelle tilgang til yoga fokuserer på, hvordan du sikkert og tilstrækkeligt belaster 24 fokusområder i din krop.

Modsat - den æstetiske tilgang til yoga, der fokuserer på idéen om en 'perfekt stilling', hvor du bliver målt på, hvor godt du mestrer den.

Hvad der fungerer for en krop kan være potentielt skadeligt for en anden krop -> menneskelig skeletvariation er den ULTIMATIVE stopklods for din evne til at komme ind i stillingerne.

Husk at yoga ikke er en performancekunst. Yoga handler ikke om en sexet positur på instagram eller et idealistisk billede i bøgerne!

Og nej, det er måske ikke lige så glamourøst at se yoga som en introspektiv praksis, hvor vi lærer at forholde os til, hvordan det føles. Men yoga har en unik evne til at guide os i kontakt med vores indre landskab, når den praktiseres på en måde, der ikke er besat af æstetik.

Derfor underviser jeg eleverne på mine Volume 2 uddannelser til at forstå skeletvariation - hvor vi fokuserer på funktionel yin yoga, og lærer at tilpasse yogastillingerne sikkert både til din egen - og dine elevers individuelle kroppe.

Nysgerrig på at lære mere? Der er stadig et par ledige pladser på mine Volume 2 Funktionel Yin Yoga-uddannelser her til sommer:
✨21.-25. juni i København 
✨9.-13. august i Vejle

Kh Trine 

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard