Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Lytter du til dine knogler?

Yin Yoga

Lytter du til dine knogler?

Det, der motiverer min funktionelle tilgang til yoga er, at vi alle har knogler, der er formet forskelligt. Og variationen af knoglerne påvirker din yoga-praksis.

DET HANDLER IKKE OM, HVORDAN DET SER UD! Den funktionelle tilgang til yoga fokuserer på, hvordan du sikkert og tilstrækkeligt belaster 24 fokusområder i din krop.

Modsat - den æstetiske tilgang til yoga, der fokuserer på idéen om en 'perfekt stilling', hvor du bliver målt på, hvor godt du mestrer den.

Hvad der fungerer for en krop kan være potentielt skadeligt for en anden krop -> menneskelig skeletvariation er den ULTIMATIVE stopklods for din evne til at komme ind i stillingerne.

Husk at yoga ikke er en performancekunst. Yoga handler ikke om en sexet positur på instagram eller et idealistisk billede i bøgerne!

Og nej, det er måske ikke lige så glamourøst at se yoga som en introspektiv praksis, hvor vi lærer at forholde os til, hvordan det føles. Men yoga har en unik evne til at guide os i kontakt med vores indre landskab, når den praktiseres på en måde, der ikke er besat af æstetik.

Derfor underviser jeg eleverne på mine Volume 2 uddannelser til at forstå skeletvariation - hvor vi fokuserer på funktionel yin yoga, og lærer at tilpasse yogastillingerne sikkert både til din egen - og dine elevers individuelle kroppe.

Nysgerrig på at lære mere? Der er stadig et par ledige pladser på mine Volume 2 Funktionel Yin Yoga-uddannelser her til sommer:
✨21.-25. juni i København 
✨9.-13. august i Vejle

Kh Trine 

Læs mere

SLOW DOWN - BE HERE MORE
Mindful living

SLOW DOWN - BE HERE MORE

Den fysiske Yin praksis hjælper med at frigøre stagneret energi i kroppen. Vi føler os bedre tilpas - og det giver os adgang til et dybere niveau af indsigt, hvor vi kan begynde at vågne op og tage...

Læs mere
Videnskaben giver 👍🏻 til yogaretreats!
Mindful living

Videnskaben giver 👍🏻 til yogaretreats!

Der er mange fordele ved at invitere dig selv på et yogaretreat:- Tage tid væk med tid til DIG- Lade op og reboote krop & sind- Øge din kreativitet og inspiration- Prioritere dit personlige vel...

Læs mere