Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: SLOW DOWN - BE HERE MORE

Mindful living

SLOW DOWN - BE HERE MORE

Den fysiske Yin praksis hjælper med at frigøre stagneret energi i kroppen. Vi føler os bedre tilpas - og det giver os adgang til et dybere niveau af indsigt, hvor vi kan begynde at vågne op og tage mere ansvar for, hvordan vi interagerer med os selv og verden - og hvordan vi ønsker at leve vores liv.

Når vores yogapraksis bliver langsommere, og vi holder stillingerne i længere tid, bliver du ofte mødt med alt dit s***, som du ikke har haft tid til at deale med. Dine mest sensitive dele og kritiske indre stemmer hopper frem for at møde dig. Når vi lærer at blive - uden at tage det personligt og uden at lave indre dramaer - og blot trækker vejret og møder det, der kommer op i stilheden, begynder vi at omfavne livet, som det er - og det er lige der, hvor VÆKST og NYE INDSIGTER kan lande og finde sted.

Forvent ikke at du altid har det godt bagefter. Nogle gange afslutter jeg min egen personlige praksis med at føle mig frustreret eller sårbar. Det er en misforståelse, at yoga og meditation altid føles godt! At sidde stille med sig selv er ikke altid nemt. Vi møder op som et vidne og inkluderer alt det, der behøver vores opmærksomhed den dag.

Jo mere vi øver os, jo bedre bliver vi til at være nærværende med, hvad livet byder os - også uden for yogamåtten.

Hvis du gerne vil lære mere, underviser jeg flere Yin-uddannelsesmoduler. Du kan læse meget mere her.

Kh Trine

Læs mere

Hvordan elsker man sig selv?
Meditation

Hvordan elsker man sig selv?

Vi hører ofte, at vi skal elske os selv for at leve et lykkeligt og tilfredsstillende liv, men ingen fortæller os, HVORDAN man elsker sig selv. Det er ikke let - det kræver øvelse. Hvis det var så ...

Læs mere
Lytter du til dine knogler?
Yin Yoga

Lytter du til dine knogler?

Hvad der fungerer for en krop kan være potentielt skadeligt for en anden krop -> menneskelig skeletvariation er den ULTIMATIVE stopklods for din evne til at komme ind i stillingerne.Husk at yoga...

Læs mere