SLOW DOWN - BE HERE MORE

Den fysiske Yin praksis hjælper med at frigøre stagneret energi i kroppen. Vi føler os bedre tilpas - og det giver os adgang til et dybere niveau af indsigt, hvor vi kan begynde at vågne op og tage mere ansvar for, hvordan vi interagerer med os selv og verden - og hvordan vi ønsker at leve vores liv.

Når vores yogapraksis bliver langsommere, og vi holder stillingerne i længere tid, bliver du ofte mødt med alt dit s***, som du ikke har haft tid til at deale med. Dine mest sensitive dele og kritiske indre stemmer hopper frem for at møde dig. Når vi lærer at blive - uden at tage det personligt og uden at lave indre dramaer - og blot trækker vejret og møder det, der kommer op i stilheden, begynder vi at omfavne livet, som det er - og det er lige der, hvor VÆKST og NYE INDSIGTER kan lande og finde sted.

Forvent ikke at du altid har det godt bagefter. Nogle gange afslutter jeg min egen personlige praksis med at føle mig frustreret eller sårbar. Det er en misforståelse, at yoga og meditation altid føles godt! At sidde stille med sig selv er ikke altid nemt. Vi møder op som et vidne og inkluderer alt det, der behøver vores opmærksomhed den dag.

Jo mere vi øver os, jo bedre bliver vi til at være nærværende med, hvad livet byder os - også uden for yogamåtten.

Hvis du gerne vil lære mere, underviser jeg flere Yin-uddannelsesmoduler. Du kan læse meget mere her.

Kh Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard