Hvordan elsker man sig selv?

Vi hører ofte, at vi skal elske os selv for at leve et lykkeligt og tilfredsstillende liv, men ingen fortæller os, HVORDAN man elsker sig selv.
 
Det er ikke let - det kræver øvelse. Hvis det var så simpelt, hvorfor fortsætter vi så med at lytte til de indre kritikere?
 
At elske sig selv er ikke bare "peace, love and harmony" - hvor vi foregiver at acceptere, benægter eller bedøver alt det, vi ikke kan lide.

At praktisere ægte #selfcompassion og #accept er ofte et deep-dive, hvor vi kigger på, hvilke overbevisninger der forhindrer os i at være sødere ved os selv. De fleste af os har nogle dybt indgroede kritiske indre stemmer.
 
For mig er det at elske sig selv evnen til at acceptere og passe på alle dele af sin krop og PERSONLIGHED, at værdsætte sine oplevelser og livsforhold. Inklusive de ting, man normalt prøver at skjule eller glemme alt om (som den kropsdel, du ikke kan lide, dit temperament, jalousi osv.)

Det er den slags HeartMind-træning, som vi alle kan drage fordel af. Vi kan lære at omskrive scriptet - eller endda ændre kanal - til en mere SELV-KÆRLIG frekvens.

Jeg poster mere om et HeartMind-forløb meget snart!

Kh Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard