Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Bliver du let utålmodig?

Yin Yoga

Bliver du let utålmodig?

Bliver du let utålmodig? Rom blev ikke bygget på en dag... forandringer tager tid og kræver TILLID.

Hver gang vi møder op på yogamåtten, er det en mulighed for at opbygge en større kapacitet til at lytte indad, mærke os selv og sende en venligere opmærksomhed både til os selv og ud i verden. Færdigheder, der ikke lander fra den ene dag til den anden. Det kræver tid og øvelse.

Til at begynde med vil det højst sandsynligt føles som om, at intet ændrer sig, fordi forandringerne er mere subtile til en start.

Det er her, at du skal have TILLID til din praksis, og tillid til værdien af gentagelser (og videnskaben bakker det op!). Tro på at du kan forandre dig, og ændre uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger, så du kan føle dig mere fri til at være dig.

Når vi møder op på yogamåtten som en daglig form for selvomsorg, begynder vi at tune ind og lære os selv bedre at kende. Tankerne, der racer afsted, dæmpes. Kroppen strækkes og afspændes så livskraften, eller hvad vi i yoga kalder PRANAEN, bedre kan pulsere gennem os.

En praksis, der ikke kun får os til at føle os bedre tilpas fysisk, den gør os mere menneskelige og i stand til at være tilstede i nuet. Så vi bagefter er klar til at møde verden og give opmærksomhed til dem omkring os.

Jeg har bemærket, at de største forandringer opstår, når jeg slipper forventningerne til at opnå et bestemt resultat. JEG MØDER BARE OP!

KH T

Læs mere

Hvis du kun havde 1 år mere tilbage...
Mama Bali

Hvis du kun havde 1 år mere tilbage...

Mange har spurgt mig om, hvordan vi tog en så stor beslutning som at flytte familien til Bali. Svaret starter med et spørgsmål...“Hvis du kun havde 1 år mere tilbage, hvad ville du så ikke længere ...

Læs mere
Hører du af og til en lille indre stemme?
Mindful living

Hører du af og til en lille indre stemme?

Der fortæller dig, at du: - ikke er smart nok? - ikke er smuk nok? - ikke er ung nok? - ikke er stærk nok?- ikke er en god nok mor? - ikke er en god nok partner? - ikke er succesfuld nok?- ikke er ...

Læs mere