Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Hvis du kun havde 1 år mere tilbage...

Mama Bali

Hvis du kun havde 1 år mere tilbage...

Mange har spurgt mig om, hvordan vi tog en så stor beslutning som at flytte familien til Bali. Svaret starter med et spørgsmål...

“Hvis du kun havde 1 år mere tilbage, hvad ville du så ikke længere udsætte?”, spurgte min lærer, Sarah, mig omkring nytåret 2020...

Det er selvfølgelig at sætte tingene lidt på spidsen, men min indre guidance, som jeg ynder at kalde min ‘indre vise kvinde‘, var klar i spyttet: ‘Tag 1 år ud af kalenderen og flyt til Bali med familien’.

Jeg havde længe haft en drøm om at bo i udlandet med min familie, og tiden var ligesom NU, hvis vi skulle nå det, inden ungerne blev for gamle til at lokke med!

Da vi begyndte at planlægge at flytte til Bali, var der selvfølgelig mange forhindringer undervejs. Det føltes som om universet gav os et par lods bagi et par gange! Men heldigvis var min vision så stærk, at jeg accepterede, at 'forhindringer' simpelthen er en del af processen, når du ønsker forandring.

Visualiseringer er noget jeg ofte bruger som en del af min mindfulnesspraksis og -undervisning. Så når tvivlen bed i mig - eller det føltes uoverskueligt, så brugte jeg nogle helt specifikke indre billeder, som jeg fremkaldte mig for at holde drømmen på rette spor....

Og det er ikke en overdrivelse, når jeg siger, at jeg mindst 10 gange, så de sidste 27 minutter af Eat Pray Love, hvor Liz Gilbert bor på Bali - mens vi ventede på, at Covid-verdenen åbnede op!

Nu bor vi på Bali – og jeg planlægger et 2022-23 fyldt med retreats og uddannelser, hvor jeg kan dele glæden ved denne smukke ø med jer allesammen.

Hvad ville du gøre, hvis du kun havde 1 år tilbage? Hvilke drømme ville du forfølge? 

KH Trine 

Læs mere

Jeg er flyttet til Bali
Mama Bali

Jeg er flyttet til Bali

Mit første besøg på Bali var i 2017, og i det øjeblik mine fødder ramte Mama Bali, havde jeg en fornemmelse af, at hun ikke ville lade mig glemme hende foreløbig!Min familie og jeg besøgte Bali ige...

Læs mere
Bliver du let utålmodig?
Yin Yoga

Bliver du let utålmodig?

Rom blev ikke bygget på en dag ... forandringer tager tid og kræver TILLID.Hver gang vi møder op på yogamåtten, er det en mulighed for at opbygge en større kapacitet til at lytte indad, mærke os se...

Læs mere