Hvis du kun havde 1 år mere tilbage...

Mange har spurgt mig om, hvordan vi tog en så stor beslutning som at flytte familien til Bali. Svaret starter med et spørgsmål...

“Hvis du kun havde 1 år mere tilbage, hvad ville du så ikke længere udsætte?”, spurgte min lærer, Sarah, mig omkring nytåret 2020...

Det er selvfølgelig at sætte tingene lidt på spidsen, men min indre guidance, som jeg ynder at kalde min ‘indre vise kvinde‘, var klar i spyttet: ‘Tag 1 år ud af kalenderen og flyt til Bali med familien’.

Jeg havde længe haft en drøm om at bo i udlandet med min familie, og tiden var ligesom NU, hvis vi skulle nå det, inden ungerne blev for gamle til at lokke med!

Da vi begyndte at planlægge at flytte til Bali, var der selvfølgelig mange forhindringer undervejs. Det føltes som om universet gav os et par lods bagi et par gange! Men heldigvis var min vision så stærk, at jeg accepterede, at 'forhindringer' simpelthen er en del af processen, når du ønsker forandring.

Visualiseringer er noget jeg ofte bruger som en del af min mindfulnesspraksis og -undervisning. Så når tvivlen bed i mig - eller det føltes uoverskueligt, så brugte jeg nogle helt specifikke indre billeder, som jeg fremkaldte mig for at holde drømmen på rette spor....

Og det er ikke en overdrivelse, når jeg siger, at jeg mindst 10 gange, så de sidste 27 minutter af Eat Pray Love, hvor Liz Gilbert bor på Bali - mens vi ventede på, at Covid-verdenen åbnede op!

Nu bor vi på Bali – og jeg planlægger et 2022-23 fyldt med retreats og uddannelser, hvor jeg kan dele glæden ved denne smukke ø med jer allesammen.

Hvad ville du gøre, hvis du kun havde 1 år tilbage? Hvilke drømme ville du forfølge? 

KH Trine 

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard