Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Hører du af og til en lille indre stemme?

Mindful living

Hører du af og til en lille indre stemme?

Hører du af og til en lille indre stemme, der fortæller dig, at du:

- ikke er smart nok?
- ikke er smuk nok?
- ikke er ung nok?
- ikke er stærk nok?
- ikke er en god nok mor?
- ikke er en god nok partner?
- ikke er succesfuld nok?
- ikke er afslappet nok?
- ikke er sjov nok?
- ikke er kærlig nok?

Vi hører alle den stemme nogle gange, så du er ikke alene. Men det gode er, at vi kan lære at blive venner med den! Enhver, der fortæller dig, at de har gjort den stemme tavs, lyver for sig selv. 

Og den stemme er i øvrigt ikke dig. Det er vores kulturs uopnåelige standarder og det polerede billede fra medierne der taler. Stemmen kommer ofte frem, når du er træt, stresset, sulten, ensom eller irritabel.

Mind dig selv om, at du ikke behøver være PERFEKT - lad os i stedet fokusere på at omfavne vores menneskelighed. Det er så meget sjovere og mere frigørende!

Find måder at nære din krop, sind og hjerte på. Få nok hvile og fokuser på det, der får dig til at føle dig godt tilpas. Så følger resten med. Yoga løfter energien og transformerer os på måder, vi ikke kan forestille os.

KH T

Læs mere

Bliver du let utålmodig?
Yin Yoga

Bliver du let utålmodig?

Rom blev ikke bygget på en dag ... forandringer tager tid og kræver TILLID.Hver gang vi møder op på yogamåtten, er det en mulighed for at opbygge en større kapacitet til at lytte indad, mærke os se...

Læs mere
Hvad er Chi?
Mindful living

Hvad er Chi?

I gamle kinesiske medicinske tekster sammenlignes menneskekroppen med en have fyldt med frodig vegetation, farvestrålende blomster og magiske helbredende urter. Hvor der flyder små bække af vital e...

Læs mere