Hører du af og til en lille indre stemme?

Hører du af og til en lille indre stemme, der fortæller dig, at du:

- ikke er smart nok?
- ikke er smuk nok?
- ikke er ung nok?
- ikke er stærk nok?
- ikke er en god nok mor?
- ikke er en god nok partner?
- ikke er succesfuld nok?
- ikke er afslappet nok?
- ikke er sjov nok?
- ikke er kærlig nok?

Vi hører alle den stemme nogle gange, så du er ikke alene. Men det gode er, at vi kan lære at blive venner med den! Enhver, der fortæller dig, at de har gjort den stemme tavs, lyver for sig selv. 

Og den stemme er i øvrigt ikke dig. Det er vores kulturs uopnåelige standarder og det polerede billede fra medierne der taler. Stemmen kommer ofte frem, når du er træt, stresset, sulten, ensom eller irritabel.

Mind dig selv om, at du ikke behøver være PERFEKT - lad os i stedet fokusere på at omfavne vores menneskelighed. Det er så meget sjovere og mere frigørende!

Find måder at nære din krop, sind og hjerte på. Få nok hvile og fokuser på det, der får dig til at føle dig godt tilpas. Så følger resten med. Yoga løfter energien og transformerer os på måder, vi ikke kan forestille os.

KH T

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard