Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Kom nærmere hvisker hun...

Mindful living

Kom nærmere hvisker hun...

Kom nærmere, hvisker hun
Nærmere endnu!
Kom helt tæt på.
Så du kan høre mig,
selv når jeg hvisker.
Så du kan mærke mig,
selv når jeg kilder dig med en fjer.
Vi er én. Du & jeg.


~ Trine 

 

Lad mig dele en indsigt med dig:

Vores liv er en refleksion af, hvor lydhøre vi er over for os selv. Jeg ynder at kalde den stemme for min indre guidance. Lad mig illustrere med et eksempel.

Hvis din hverdag er fyldt til bristepunktet med arbejde og aftaler, hvor du har svært ved at få luft og klemme lidt alenetid ind, så er det fordi, du har skabt dit liv sådan. Bevidst eller ubevidst.

Og så er det på høje tide, at du begynder at prioritere relationen til dig selv højere og lytte bedre efter, hvad din indre guidance har på hjertet. Ellers dræner du lige så stille dig selv for energi!

Inderst inde ved du godt, hvad der skal til, for at du trives. Alligevel kommer du (alt for) ofte til at gå på kompromis med dig selv. Der er altid noget, der lige skal ordnes først, og du ender derfor alt for langt nede på to-do-listen.

Du er ikke alene. Jeg har selv mærket smerten ved ikke at være tro mod mig selv og min indre guidance. Forblændet af at søge svarene udenfor mig selv, fik jeg en overgang skabt et liv, som føltes tomt. Bottomline er, at jo bedre i kontakt vi er med os selv, jo bedre kan vi skabe et meningsfyldt liv.

Din indre guidance kommunikerer med dig hele tiden: Hen imod eller væk fra. Mere eller mindre. Hurtigere eller langsommere. Derfor kan det være en god ide at spørge dig selv: "Hvor god er jeg til at lytte indefter UDEN at parlamentere med, hvad jeg hører?"

Kontakten med os selv, er en relation, der er svær at måle med gængse måleenheder. Graden af kontakt kan nogle gange bedre mærkes ved fraværet af samme.

Hvis man lever UDEN tæt kontakt indadtil, så føles det ofte som en uforklarlig tomhed eller rastløshed i maven, som det kan være svært at sætte ord på. En tomhed som intet synes at kunne fylde ud, hverken mere arbejde, træning, tasker, sko eller chokolade.

Det positive er, at når vi først erkender, at vi har mistet kontakten - eller at der er potentiale for forbedring, så kan vi tage action og lave det om.

Jo mere vi øver os i at mærke os selv og lytte indefter, jo bedre kontakt får vi med vores indre guidance. Hun kommunikerer gennem drømme, følelser, billeder, stemninger og ord. I starten kan det måske være svært helt at høre hende, men sagen er, at hun bare har ventet på dig. På at du kommer lidt nærmere og begynder at tage hende mere alvorligt!

Det er blandt andet det, vi øver os i på yogamåtten, og når vi tager tid ud til os selv og tager på retreats. Vil du med på et af mine kommende retreats:

Find oversigten HER

Kh Trine x

Læs mere

...’bare’ en yogalærer?
Yin Yoga

...’bare’ en yogalærer?

  For nylig var jeg til en komsammen, hvor en af de andre gæster også var yogalærer. Folk præsenterede sig selv, og hvad de lavede. En var coach og havde lige udgivet en bog. En var sygeplejerske...

Læs mere
Vi bygger hus på Bali!
Mama Bali

Vi bygger hus på Bali!

Wauv, det føles godt at kunne dele denne lille nyhed om vores næste Bali-kapitel med dig! For 2 år siden holdt vi familieråd og besluttede, at det var tid til et familieeventyr. Bali stod øverst...

Læs mere