Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Hvorfor praktisere Mindfulness af kroppen?

Meditation

Hvorfor praktisere Mindfulness af kroppen?

Vi FORLADER regelmæssigt VORES KROP i varierende grad. Vi farer vild i tankerne, disconnecter gennem store dele af vores dag, og vi er ikke opmærksomme på fornemmelserne i kroppen (eller at vores krop hele tiden kommunikerer med os).
.
🤍Jo mere stressede og travle vi er, jo travlere bliver sindet med at planlægge og bekymre sig - og jo mindre er vi tilstede i øjeblikket.
.
Gennem Yin Yoga og mindfulness øver vi os i at engagere os med livskraften indeni.
.
🧘🏼‍♀️Jo mere vi er i stand til at tappe ind i dette indre ‘energi-reservoir', jo mere kan vi bringe overskud og glæde ind i vores liv uden at skulle ty til eksterne kilder.
.
Vores krop er som en portal til vores indre visdom. Når vi fokuserer opmærksomheden i kroppen, bliver den som et stort sansefelt: Pulserende, prikkende, vibrerende, summende indtryk. Når du lærer at opleve dette mindfuldt, vil du opleve at i baggrunden for den skiftende strøm af sanseindtryk, er din
bevidsthed, der registrerer det hele.
.
🙏🏻 Dette er Mindfulness af kroppen. Og det er det, jeg altid guider mine elever til at komme i kontakt med på yogamåtten. Nogle dage er det lettere end andre! Men jo mere vi prøver, jo bedre bliver vi til at blive stille og tune ind på vores indre visdom. 
.
🧘🏼‍♀️ Trænger du også til at blive guidet ned i gear? Find en oversigt over mine kommende uddannelser og workshops herHvis du er interesseret i en længevarende pause på et af ​​mine retreats, så se mere her.

Læs mere

STOP MED AT PRØVE AT MESTRE LOTUS POSE!
Yin Yoga

STOP MED AT PRØVE AT MESTRE LOTUS POSE!

🧘🏼‍♀️Lotus pose er en stor misforståelse i yogaverdenen!.🦴 Enten har du knoglerne til det eller også har du ikke. Hvis du ikke har - og du tror, at det bare er en udfordring, vil du ØDELÆGGE DINE ...

Læs mere
Brug for en tilladelse til at slappe af?

Brug for en tilladelse til at slappe af?

Hvis du behøver en undskyldning for at slappe af, så kommer den her. Når vi gør for meget for ofte, så bliver vi udmattede. Indenfor den traditionelle kinesiske medicin, kalder de det: At leve på l...

Læs mere