Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Hvorfor have en Yoga MENTOR?

Mindful living

Hvorfor have en Yoga MENTOR?

At være yogalærer er ikke altid så nemt og lige til, som det måske lyder! Du kan miste dit fokus, ønske at ændre stil OG nogen gange kan det hele bare føles lidt overvældende...
.
🤍 HVILKET ER HELT NORMALT! Derfor er det vigtigt at have STØTTE og GUIDANCE at læne sig op af, er noget jeg selv har haft stor glæde af i min egen udvikling som yogini og underviser. For at blive ved med at udvikle os personligt og professionelt kræver det vedvarende fokus. At have nogen, der selv har gået vejen, og hjælper dig med at blive on-track, så din udvikling ikke stagnerer er guld værd.
.
Mentorsessionerne er et tilbud til yogalærere eller folk, der ønsker at fordybe sig i en Yinspireret tilgang.
Du får min fulde opmærksomhed og guidance til at fordybe dig i din egen praksis, og få en dybere forståelse af hvad, der understøtter Yin-processen samt redskaber til, hvordan du udvikler dig som underviser og bygger din egen yoganiche. 
.
🤍Ønsker du at høre mere? Så læs med her.

Kh Trine

Læs mere

Hvorfor jeg STOPPEDE YOGA KRIGEN med min krop??
Yin Yoga

Hvorfor jeg STOPPEDE YOGA KRIGEN med min krop??

Alle kroppe er yoga kroppe. Det tog mig noget tid at indse, at min krop og jeg er et team..🧘🏼‍♀️Da jeg startede med at lave yoga, havde jeg en ide om, at min krop en dag skulle være i stand til at ...

Læs mere
Kan vi stå stærke i vores sårbarhed?
Mindful living

Kan vi stå stærke i vores sårbarhed?

Nogle gange kan det føles som om verden kræver, at vi er hårde. At vi skal møde op maskulint.

Læs mere