Hvorfor have en Yoga MENTOR?

At være yogalærer er ikke altid så nemt og lige til, som det måske lyder! Du kan miste dit fokus, ønske at ændre stil OG nogen gange kan det hele bare føles lidt overvældende...
.
🤍 HVILKET ER HELT NORMALT! Derfor er det vigtigt at have STØTTE og GUIDANCE at læne sig op af, er noget jeg selv har haft stor glæde af i min egen udvikling som yogini og underviser. For at blive ved med at udvikle os personligt og professionelt kræver det vedvarende fokus. At have nogen, der selv har gået vejen, og hjælper dig med at blive on-track, så din udvikling ikke stagnerer er guld værd.
.
Mentorsessionerne er et tilbud til yogalærere eller folk, der ønsker at fordybe sig i en Yinspireret tilgang.
Du får min fulde opmærksomhed og guidance til at fordybe dig i din egen praksis, og få en dybere forståelse af hvad, der understøtter Yin-processen samt redskaber til, hvordan du udvikler dig som underviser og bygger din egen yoganiche. 
.
🤍Ønsker du at høre mere? Så læs med her.

Kh Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard