Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Hvordan lader du op?

Mindful living

Hvordan lader du op?

Kender du fornemmelsen af ikke at føle dig helt genopladt,
når du slår øjnene op om morgenen, uanset hvor længe du har sovet?
Føler du ind imellem, at dit energiregnskab ikke stemmer?

Så er du ikke alene: Næsten halvdelen af alle danskere (46%) lider af
søvnbesvær, og næsten 65% fortæller, at de minimum en gang om måneden
føler sig udkørte.

Når vi savner energi midt på dagen, vender vi os ofte mod de nemme løsninger: Koffein og sukker. Det virker til midt på eftermiddagen, hvor øjenlågene begynder at blive tunge, ​​og den indre stemme buldrer: "OMG, jeg har ikke energi til resten af min to-do-liste". De eksterne stimulanser virker kun kortvarigt, og altid med en efterregning i form af ustabilt blodsukker - som resulterer i et yderligere energitab.

Men der er noget, der virker hver gang:

Hvad hvis jeg fortalte dig, at din energi og evne til at regulere dit system, er din vigtigste ressource? At du kan lære at blive bedre til energi-management, hvor du lader op med blid yoga, åndedrætsøvelser og dyb afslapning. Og ikke nok med det, du kan gøre det, når og hvor, du vil.

Energi-management er kunsten at lære at tune ind og mærke, hvad din krop og dit nervesystem egentlig har brug for. Du kan lære at booste din energi, så der altid er energi på tanken, så du ikke kommer i ubalance så tit.

Er du nysgerrig på at lære med, så kom med og bliv Yinspireret på en ugentlig Yin Unwind klasse, workshops, uddannelser eller retreats. Alle kan være m.
Jeg vil ELSKE at guide dig på yogamåtten! Find mit næste event HER

Hvad inspirerer mig lige nu?

🌸 ’Oura ring’. Jeg elsker min Ouraring, som jeg har haft et lille års tid. Den tracker min søvn, aktivitet, puls, og hjerterytmevariation, så jeg kan tage endnu bedre vare på mig selv. Min søvn er blevet SÅ meget bedre, og mit energibarometer er i meget bedre balance end tidligere.  
 
🌸 'My Unorthodox Life' handler om Julia Haart, der som 42-årig valgte at følge sit hjerte og bryde med sin fundamentalistiske jødiske familie. Hendes mindset er super inspirerende og hendes energi smittende. Hun kæmper for kvinders ret til at leve det liv, de ønsker.  
 
🌸 ’Sex, love & goop’. Denne Netflix-serie, med Gwyneth Paltrow som vært, dykker ned i adskillige modige pars intime live. Underholdende og lærerigt. Jeg sætter pris på, hvordan Gwyneth løfter barren og bringer et emne som kvindelig seksualitet, som stadig er lidt tabubelagt, mainstream.


Ønsker dig en rigtig dejlig dag,
KH Trine x

Læs mere

Til New York som business-kvinde & hjem som yoganørd
Mindful living

Til New York som business-kvinde & hjem som yoganørd

Mit første møde med yogaen var under et traineeophold i New York i 2000 i forbindelse med mine cand. merc. studier. Yogaen udviklede sig hurtigt fra en fysisk praksis til en livsfilosofi om mere ro...

Læs mere
IG LIVE: Interview med Julia Lahme
yoga interviews

IG LIVE: Interview med Julia Lahme

Julia Lahme inviterede mig til at deltage i en Instagram Live snak, om blandt andet yoga, selvomsorg, værdien af søsterhood - og hvorfor man ikke skal have dårlig samvittighed over at tage på retre...

Læs mere