Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Hvordan finder vi modet?

Hvordan finder vi modet?

 

Jeg håber, du nyder sensommeren! Efter at have undervist 3 Yin moduler henover sommeren har jeg nydt lidt fordybelsestid til min egen praksis de sidste par uger og mærket efter, hvad mine næste steps er. Jeg kan godt løfte sløret for, at der er flere Yin moduler på vej, så de, der har lyst, snart kan bygge videre til 300 og 500 uddannelsestimer i Yin-hulen.

Jeg har virkeligt nydt vores møder rundt om i Danmark de seneste måneder, og jeg troede måske, at I havde fået nok af at høre om vores liv på Bali, for vi har boet her i 3 år nu. Men jeg blev helt rørt over alle jer, der fortalte, at I nyder at følge med i stort og småt og et spørgsmål, som kom flere gange var: "Hvordan fandt I modet til at flytte familien til udlandet?". 

Hvordan finder vi modet til at handle på vores drømme og det, der kalder på os?

Det behøver ikke kun være til at flytte ud. Det kunne også været modet til at skifte job, købe hus, flytte på landet - eller til byen. Der er selvfølgelig ikke et enkelt svar, men her er nogle af strategierne, der hjalp os på vej:


5 ting, der hjalp os med at holde fast i drømmen: 

1: Vi spurgte os selv, hvad er det værste, der kan ske? Hvis vi ikke falder til, kan vi altid flytte tilbage igen. Drømmen var så stærk, at vi vidste, vi ville fortryde det, hvis vi ikke gav det en chance.

2: Vi tænkte på det som et halvt år med mulighed for forlængelse. Pointen er, at vi ikke forsøgte at planlægge langt ud i fremtiden, for det var ikke til at forudsige, hvordan det hele ville spænde af og om alle familiemedlemmer ville falde til. 

3: Vi fokuserede på løsninger frem for problemer. Det kan hurtigt virke uoverskueligt og overvældende at flytte udenlands, så praktikken kan let blive en undskyldning for ikke at gå efter drømmen. Derfor tog vi en 'udfordring' ad gangen, når det kom til at leje huset ud, søge optagelse på ungernes skole, få opholdtilladelse osv. Det hele løser sig som regel, når man giver sig selv lidt tid.

4: Jeg så 'Eat, Pray, Love', hvor Julia Roberts cyklede rundt på Bali, når jeg mistede troen på, at det ville lykkes os at komme afsted (Bali var lukket ned for indrejse i 6+ måneder, efter vi var begyndt at planlægge vores ophold). Det hjalp mig med at holde fast i drømmen. For selvfølgelig har der været udfordringer og op- og nedture undervejs. 

5: Vi valgte bevidst at skrue op for drømmen om eventyr og holde de bekymrede stemmer, som altid dukker op, når man overvejer en større livsændring, i hånden. Blev det for uoverskueligt, tog vi en time-out, og fortsatte næste dag, når vi havde sovet på det. 

Jeg kan kun sige LYT TIL DINE DRØMME - og find din egen opskrift.

Lad ikke uvisheden eller bekymringerne stoppe dig, tag et skridt ad gangen og fyld dit liv med gode minder. 

Hvis du har lyst til at mødes på yogamåtten, så finder du mine kommende events HER

 

KH Trine x

Læs mere

På talefod med dit nervesystem?
Mindful living

På talefod med dit nervesystem?

At forstå, hvor følsomt vores nervesystem er, og hvordan vi påvirker og påvirkes af alt omkring os, ser jeg som en af de største gaver...

Læs mere
Yin video til en glad fleksibel ryg
Yin Yoga Øvelser

Yin video til en glad fleksibel ryg

En regelmæssig Yin praksis er en god investering i en veltilpas smertefri ryg. Det optimale er, at vi hver dag får rygsøjlen ud i dens seks primære bevægelsesretninger...

Læs mere