Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Hvor godt håndterer du din REAKTION på stress?

Meditation

Hvor godt håndterer du din REAKTION på stress?

Stress spiller en rolle i op mod 90% af alle besøg hos lægen⁣. Hormonelle ubalancer, søvnproblemer, angst, depression, fordøjelsesproblemer, inflammation, binyre træthed…⁣ blot for at nævne et par stykker.

Disse er allesammen advarselslamper fra en krop, der forsøger at få vores opmærksomhed.

Vi kan langt fra kontrollere alle stressfaktorerne i vores liv, gid det var så enkelt! Men vi kan lære at blive bedre til at håndtere måden, vi reagerer på stress.

Jeg siger på ingen måde, at det er let, men det er nøglen til at komme ud af den onde stresscyklus⁣, og begynde at træffe BEDRE BESLUTNINGER for os selv.

Jeg taler som en tidligere adrenalin-junkie. For vi bliver let afhængige af at have travlt. Men vi er ikke designet til konstant at være på, vi skal lære at skifte til “OFF-mode” - som en måde at passe bedre på os selv.

På Yogamåtten kan vi lære at møde modstand, når vi bliver udfordret fysisk, med et åbent sind. Vi lærer os selv og vores mønstre bedre at kende. Jo mere vi øver os, jo lettere bliver det!

Sender støtte og styrke! 

KH Trine x

Læs mere

Er det også sket for dig?
Yin Yoga

Er det også sket for dig?

Du er til yoga og underviseren giver en instruktion, men din krop råber intuitivt “NEJ, STOP!” ??Ligesom med alt andet, kan yoga give skader. Nogen gange fordi eleven ikke ved bedre og presser sig ...

Læs mere
Hvornår har du sidst holdt en RIGTIG fridag?
Meditation

Hvornår har du sidst holdt en RIGTIG fridag?

Inden jeg fik yoga ind i mit liv mestrede jeg bestemt ikke KUNSTEN AT SLAPPE AF, bare tanken gjorde mig rastløs, og jeg havde virkelig svært ved at lægge tingene fra mig og holde rigtig fri. Hvis...

Læs mere