Hvornår har du sidst holdt en RIGTIG fridag?

Ingen telefon

Ingen email

Intet arbejde

Ingen shopping

Intet tv

Intet ur

Ingen træning

Ingen to-do lister eller planer

 

 

Det har nok været et stykke tid siden, ikke? 😉


Jeg oplever, at mine største erkendelser og indsigter lander, når VERDEN STOPPER. Eller rettere når jeg ‘stopper verden'.


Inden jeg fik yoga ind i mit liv mestrede jeg bestemt ikke KUNSTEN AT SLAPPE AF, bare tanken gjorde mig rastløs, og jeg havde virkelig svært ved at lægge tingene fra mig og holde rigtig fri.


Hvis du også synes verden spinner lidt for stærkt og har svært ved at slappe rigtig af, så er du IKKE ALENE! I vores moderne verden hvor vi kan være på hele tiden, er det vigtigere end nogensinde før, at vi lærer metoder til at geare ned og finde ro. 


Faste rutiner som virker for mig - og som jeg deler ud af på mine retreats og uddannelser - daglig check ind på meditationspuden og yogamåtten, mini-digitale detox, blid yin yoga inden sengetid, halvårlige retreats - som altsammen hjælper mig med at centrere mig og “course-correcte”, når der er brug for det.


Hvis du er klar til at tage en genopladningspause, så kom med på et at mine kommende events og retreats, som jeg har på programmet i min yogakalender

Jeg vil elske at hjælpe dig med at stoppe verden for en stund.

Kh Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard