Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Hvad er Chi?

Mindful living

Hvad er Chi?

Hvad er Chi? Du har sikkert hørt chi omtalt mange gange i Yin Yoga, men hvad er det egentlig for en størrelse?

I gamle kinesiske medicinske tekster sammenlignes menneskekroppen med en have fyldt med frodig vegetation, farvestrålende blomster og magiske helbredende urter. Hvor der flyder små bække af vital energi, der strømmer igennem og under vegetationen for at nære og rense selv de mest fjerntliggende afkroge af kroppens rige.

Denne vitale, usynlige, evigt flydende kilde af helbredende energi kalder de chi.

Taoisternes forståelse af os mennesker som energi-væsner, kan vi lære meget af! Selv har jeg fået en dybere respekt for mine egne energiressourcer - og lært redskaber til at kultivere dem.

Derfor er Chi også noget af det, jeg elsker at undervise i på min Yin-uddannelser (Volume 1) og workshops. Vi dækker meridiansystemet og den tradtionelle kinesiske medicins energiforståelse - også set i en moderne kontekst. Det er et fascinerende emne!

Du kan læse meget mere om uddannelsen her og finder en oversigt over kommende events her.


KH Trine 

Læs mere

Hører du af og til en lille indre stemme?
Mindful living

Hører du af og til en lille indre stemme?

Der fortæller dig, at du: - ikke er smart nok? - ikke er smuk nok? - ikke er ung nok? - ikke er stærk nok?- ikke er en god nok mor? - ikke er en god nok partner? - ikke er succesfuld nok?- ikke er ...

Læs mere
Yoga gør os smidige - også mentalt!
Mindful living

Yoga gør os smidige - også mentalt!

Problemet for mig dengang var, at jeg havde mistet evnen til at slappe af! Yin Yoga og mindfulness har hjulpet mig rigtig meget ved at træne mig til mere smidigt at skifte gear mellem aktivitet og...

Læs mere