Danmark Tour(s) 2023

Hej venner,

Huhej er det bare mig, eller hvordan blev det midten af marts så hurtigt?

Den har stået på en masse yoga med dejlige mennesker siden årets start. I Januar var jeg selv elev på yogamåtten i mine somatiske studier. Februar stod på min første 200-timers Yin uddannelse her på Bali, og det var et deep-dive. At tage en måned ud til at gå dybt ind i yogaens verden, er jo også en dyb rejse ind i sig selv, og det var en fornøjelse at få lov til at facilitere og være en del af.

I disse dage assisterer jeg min lærer gennem 12 år Sarah Powers her på Bali. Vi har ikke været sammen live (kun online) gennem de sidste 3 år på grund af pandemien, så gensynsglæden er stor.

Vekselvirkningen mellem at fordybe sig og være på uddannelse og få en masse viden og redskaber præsenteret, som vi så tager hjem og eksperimenterer med at integrere i vores egen praksis, er yogaens tilgang til eksperimentel læring i en nøddeskal. Vi har brug for masser at støtte - og hinanden. Vi kan ikke tage den rejse alene. Derfor sætter jeg også STOR pris på at du er en del af vores yogacommunity.

Selvom det muligvis kan føles som om, at der stadig er en evighed til sommer, har jeg nu lagt sidste hånd på mine 2 kommende forårs- og sommer tours i Danmark.

Jeg har strikket en Danmarks tour sammen - der kan endnu komme et stop eller to mere på - men du får programmet nu, så du kan sætte X i kalenderen. Jeg kommer rundt i landet med både min signatur tilgang til Yin, som jeg kalder Yin Unwind Masterclasses, Sisterhood yoga events med Julia Lahme og Yin Uddannelsen: En Stille Revolution.

Hvis du har lyst til at blive Yin'ficeret, så lad os sætte hinanden stævne i enten Vejle, Middelfart, Aalborg, Fanø eller København:


Tour de Danmark forårsprogram:

KØBENHAVN: Tirsdag - lørdag d. 25.-29. april, 2 pladser tilbage
Yin Yoga Uddannelse vol. 1

KØBENHAVN: Søndag d. 30. april, 4 pladser tilbage
Sisterhood & Yoga event

VEJLE: Tirsdag - lørdag d. 2. - 6. maj, FÅ PLADSER
Yin Yoga Uddannelse vol. 3

MIDDELFART: Søndag d. 7 maj
Yin Unwind Masteclass


Tour de Danmark sommer-program:

AALBORG: Søndag d. 25. juni
Sisterhood & Yoga Event

VEJLE: Mandag d. 26. juni
Sisterhood & Yoga Event

VEJLE: Tirsdag - lørdag d. 27. juni - 1. juli
Yin Yoga Uddannelse vol. 1

KØBENHAVN: Søndag d. 2. juli
Yin Unwind Masterclass

VEJLE: Tirsdag - lørdag d. 1. - 5. august - FÅ PLADSER
Yin Yoga Uddannelse vol. 2

FANØ: Søndag d. 6. august
Yin Unwind Masterclass

VEJLE: Tirsdag - lørdag d. 8. - 12. august
Yin Yoga Uddannelse vol. 4

VEJLE: Søndag d. 13. august
Yin Flowstate Workshop

Jeg vil elske at møde dig på yogamåtten og guide dig ind i dit indre landskab.


KH Trine x

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard