Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Yin Pulseringer: En symfoni af pulseren

Yin Yoga

Yin Pulseringer: En symfoni af pulseren

 

Hjernen pulserer, og de indre organer har alle har en unik form og rytme. Musklerne, ja selv knoglerne pulserer. Enhver celle i kroppen pulserer. Du er en smuk symfoni af pulseren. Jo mere i balance og overskud du er, jo mere harmonisk er pulseringen gennem dig. Når vi stresser og spænder op, så påvirkes flowet gennem kroppen, og det er fint nok, livet ER et stort samsurium af sammentrækninger og ekspansioner for at blive i pulseringssproget.

Så når vi har siddet mange timer foran computeren, eller har løbet rundt for at nå det hele, så kan vi lægge os på yogamåtten og lave nogle Yin pulseringer til at hjælpe kroppen med at slippe spændingerne, der har akkumuleret sig, så den kan pulsere mere frit igen.

For mig er Yin en somatisk udforskning af, hvad der sker, når jeg sætter tempoet ned og kommer mere tilstede i mig selv med en venlig opmærksomhed indad (for hallo, hvor er den ofte mere fokuseret på at finde fejl og mangler). Men når jeg lander mere i mig selv, er det nemmere at reframe hele mit “body-heart-mind” system. 

I min fortolkning af Yin er der både plads til rytmiske blide Yin pulseringer til at åbne op for flowet og de klassiske længereholdte Yinstræk, som smelter fysiske og mentale spændinger. De lange stræk øger desuden cirkulationen dybere ind i vævene, og giver dit system mulighed for at integrere effekten dybere i bindevævene og nervesystemet.

Kom med og oplev kombinationen på mine signatur Yin Unwind workshops, hvor jeg guider dig igennem rytmiske blide Yin pulseringer og de klassiske længereholdte Yinstræk. Du finder en oversigt over kommende workshops HER.

Yin Unwind rekalibrerer dit nervesystem, reducerer træthed og efterlader dig med en skøn følelse af ro indeni.

Yin er en tilstand
Yin er en følelse
Yin er en måde at være tilstede på

Jeg vil elske at guide dig ind i dit indre landskab af pulseren. 

KH Trine x

Læs mere

Jeg har intet udrettet!
Mindful living

Jeg har intet udrettet!

Næste gang du slår dig selv i hovedet over alt det, du ikke har nået, så prøv et af disse 7 mere selvkærlige alternativer...

Læs mere
Slutspurten på vores Bali-byggeri
Mama Bali

Slutspurten på vores Bali-byggeri

Der er fortsat fuld gang i byggeriet af vores nye hjem på Bali, og det fylder en del for hele familien. Vi flytter (forhåbentlig) ind om få uger...

Læs mere