Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: AFLYST: Alle planer sat på stand-by

AFLYST: Alle planer sat på stand-by

Hvordan går det hos dig? Corona har i den grad sat livet, som vi kender det, på stand-by. 

Her hos mig har jeg måtte udskyde et ellers fuldt booket forår. Jeg indrømmer gerne, at det har været skræmmende at se min forretning og mit hjerteblod blive beordret på stand-by på ubestemt tid. Heldigvis har jeg kunne flytte mine ugentlige klasser og workshops online i et til lejligheden oprettet virtuelt yogastudie.

Min situation er desværre på ingen måde enestående. Rigtig mange har det svært. Det er virkelig tiden for at støtte vores lokalmiljø, så de også er der på den anden side af Corona-krisen.

Fra at have været vant til at planlægge trainings, retreats, og opladningspuser både halve og hele år frem i tiden, er langtidsplanlægningen udskudt for en tid. Vores fokus er rettet på her og NU med fokus på de små ting i hverdagen, der får det hele til at fungere bedst muligt. 

Vi er trætte efter mange uger med hjemmekarantæne, hjemmeskoling og hjemmearbejdspladser - og den usikkerhed, der følger med. 

Livet fortsætter omkring os, og vi forsøger at acceptere, hvad vi godt har vidst, men måske aldrig rigtig for alvor mærket: Vi har så forbandet lidt kontrol over vores liv. Det vi kan påvirke, er vores tilgang til tingene, og vores mind-set.

Vi har mere brug for opladningspauser end nogensinde.

Min yogapraksis har helt bogstaveligt reddet mig igennem disse måneder. Mit primære fokus på yogamåtten, har været at give mig selv lov til at mærke det hele. Simpelthen ALLE mine følelser - uden at gøre dem eller migselv forkert over at føle dem. Kan du genkende det?

Det er særligt igennem tider som dem, vi er midt i, at vi har brug for at holde fast i vores yoga- & meditationsrutiner til at regulere nervesystemet regelmæssigt. Når nervesystemet falder til ro, kan vi bedre tænke klart og mærke os selv, og vi kan bedre høre, når vores indre guidance fortæller os, hvad vores næste step skal være. Derudover styrker yoga vores immunsystem og lader os op med god energi. Jeg læste for nylig, at blot 30 minutters daglig yoga, styrker immunforsvaret med 50%.

Tabet, smerten og frygten som vi mærker lige nu er reel nok, OG det er vores søsterhood også. Vi kan fortsat mødes i hjerterne og virtuelt for at støtte hinanden, så vi kommer stærkere ud på den anden side. Som en af mine lærere engang sagde: "Vi praktiserer nu, så vi kan bevare kontakten med os selv, til når vi en dag bliver udfordrede af svære tider". Det oplever mange af os nu. 

Men vi kan komme igennem svære tider. En dag af ad gangen. Sammen.

Lige nu må vi bare gribe det hele lidt anderledes an og mødes virtuelt. Du kan være med på mine livestreaming online klasser - og det er heldigvis så fleksibelt, at kan du ikke være med live, så har du mulighed for at se optagelserne bagefter, når det passer dig.  

 

Du kan se min yogakalender her

Fik du læst interviewet: Hvad er det med yoga og kvinder 40+ ?

Fik du hørt Podcasten: Om Yogaliv, drømme og radikal ærlighed

Læs mere

Koncentrerede doser af dyb hvile // TRINE HEDEGAARD

Koncentrerede doser af dyb afslapning er vejen

Selvomsorg er også de øjeblikke, hvor dit sind craver stimulering og vil underholdes, men hvor du har styrken til at sige: 'Vent' til alt det, som dit sind forsøger at overbevise dig om, er mere v...

Læs mere
10 gode vaner I Trine Hedegaard, Yogini Yoga

10 vaner, jeg forsøger at indkoorporere i min hverdag

For at skabe rytme og få glæden ind i min hverdag: 1. Acceptere NUET som det er 2. Holde nyhedsstrømmen på et minimum...

Læs mere