Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Koncentrerede doser af dyb afslapning er vejen

Koncentrerede doser af dyb afslapning er vejen

Koncentrerede doser af dyb afslapning // TRINE HEDEGAARD

Selvomsorg er også de øjeblikke, hvor dit sind craver stimulering og vil underholdes, men hvor du har styrken til at sige: 'Vent' til alt det, som dit sind forsøger at overbevise dig om, er mere vigtigt - og i stedet lytter til din krop og din indre visdom, der beder dig om en pause med koncentrerede doser af dyb afslapning.

Afslapning er nemlig ikke bare afslapning.

I hvert fald ikke hvis intentionen er dybere nivauer af afslapning, som er kritisk for af aktivere afslapningsresponsen, hvor det parasympatiske nervesystem får tid og rum til at selvregulere.  

Yoga + meditation er anerkendt for deres evne til at aktivere afslapningsresponsen i os. En regelmæssig praksis minimerer stress hormoner, promoverer klar tænkning, booster immunforsvaret og forbedrer vores følelesesmæssige balance.

Vores opgave er at tage ansvar og afsætte tid til de koncentrerede doser af afslapning, som er så vigtigt for vores trivsel.

 

Skal du have en yoga-pause i kalenderen? Se min yogakalender her 

Læs mere

Trine Heegaard om 'Selvomsorgs-rutiner'
Mindful living

En selvomsorgs-guide til dig, der har svært ved at finde pause-gearet

Det behøver ikke være lørdag, søndag eller ferie, for at det er okay at sætte tid af til dig selv.  Selvomsorg handler om at lære at passe på dig selv – og din energi & dit velvære på en regel...

Læs mere
Trines Blog - Trine Hedegaard, Yogini Yoga

AFLYST: Alle planer sat på stand-by

Hvordan går det hos dig? Corona har i den grad sat livet, som vi kender det, på stand-by. Her hos mig har jeg måtte udskyde et ellers fuldt booket forår. Jeg indrømmer gerne, at det har været skræ...

Læs mere