Podcast interview: Om yogaliv, drømme og radikal ærlighed

Podcast interview

Jeg blev inviteret ind i Helena Risagers hyggelige podcast-studie til en snak om yoga. Et af mine favoritemner - no surprice! Vi talte om min vej ind på yogamåtten i New York for snart mange år siden - og hvordan yogaen på mange måder vendte op og ned på mit travle businessliv. Yogaen hjalp mig blandt andet med at slippe rastløsheden og mærke mig selv bedre. 

Du kan lytte med ved at klikke på banneret herover eller -under. Jeg har listet et par af de temaer, som vi snakkede om, samt hvor i podcasten, du finder dem:  

  • Mit første møde med yogaen i New York (5:00)
  • Om yin & yang og hvad det er yoga kan? (10:45)
  • Yoga er ikke en præstationssport. Et blindspot i yoga (22:10)
  • Yoga harmoniserer vores energi og hjernebølger (23:57)
  • Værdien af at træne sit sind og få ro på tankerne (27:24)
  • Værdien af at have lommer af tid - og tage på retreat (33:30)
  • Hvad der har taget mig længst tid at lære (42:50)
  • 'Dreaming is a way of planning' - om at programmere hjernen (48:08)
  • Personlig power og hvordan man tager mere ansvar for sit liv (54:00)
  • At forblive nysgerrig på livet og hinanden (1:03:30) 

 Lyt med her. Tryk play på linket herunder og hør podcasten:

Er du nysgerrig på flere yoga interviews:

Julia Lahme spurgte mig: Hvad er der med yoga og kvinder over 40?

Et yogainterview om min personlige yogarejse 

 

Eller lyt til flere podcasts hos Helena her

 

KH Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard