Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Yoga har været en GAME CHANGER i mit liv

Mindful living

Yoga har været en GAME CHANGER i mit liv

Yoga har lært mig værdien af pauser til at trække vejret og grounde mit sind. Her finder jeg styrke fysisk og mentalt. Gennem årene har min praksis åbnet mig for glæden ved sårbarhed, overgivelse og accept af alle de komplekse og farverige dele af mig selv uden at dømme.

Yoga er min lærer – og jeg ser det ikke kun i mig selv. Hvert år arbejder jeg med hundredevis af kvinder - på retreats, uddannelser og workshops - der blomstrer og tager hjem med en større følelse af nærvær, ro og selvværd, som de nu har fået redskaberne til at tage med sig på deres videre færd.

Hvordan har yoga berørt dit liv? Hvilke forandringer har du bemærket, efter du startede på yogamåtten?

 

Kh Trine

Læs mere

Tager du god vare på den fremtidige version af DIG?
Meditation

Tager du god vare på den fremtidige version af DIG?

De gode vaner, vi har - eller starter nu - er en investering i et godt helbred fremadrettet både mentalt, fysisk og følelsesmæssigt.Her er mine top-5 tips til at trives i de kommende faser af dit...

Læs mere
BALI GUIDE: Vores top-10 spisesteder i Canggu + et bonus tip
Mama Bali

BALI GUIDE: Vores top-10 spisesteder i Canggu + et bonus tip

Du kommer til at elske Bali, men bare for at være sikker, deler jeg her nogle af mine bedste Bali-tips, så din Bali-rejse bliver uforglemmelig!  Mine Bali rejsetips er meget subjektive - og du vi...

Læs mere