Yoga har været en GAME CHANGER i mit liv

Yoga har lært mig værdien af pauser til at trække vejret og grounde mit sind. Her finder jeg styrke fysisk og mentalt. Gennem årene har min praksis åbnet mig for glæden ved sårbarhed, overgivelse og accept af alle de komplekse og farverige dele af mig selv uden at dømme.

Yoga er min lærer – og jeg ser det ikke kun i mig selv. Hvert år arbejder jeg med hundredevis af kvinder - på retreats, uddannelser og workshops - der blomstrer og tager hjem med en større følelse af nærvær, ro og selvværd, som de nu har fået redskaberne til at tage med sig på deres videre færd.

Hvordan har yoga berørt dit liv? Hvilke forandringer har du bemærket, efter du startede på yogamåtten?

 

Kh Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard