Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: BALI GUIDE: Vores top-10 spisesteder i Canggu + et bonus tip

Mama Bali

BALI GUIDE: Vores top-10 spisesteder i Canggu + et bonus tip

 

Du kommer til at elske Bali, men bare for at være sikker, deler jeg her nogle af mine bedste Bali-tips til at inspirere din Bali-rejse! 

Bali er en lille magisk vulkanø. Fuld af kærlighed, strande, jungler, solskin, regn, surfere, hippier, yogier, og hvad ved jeg. Fra nord til syd til øst til vest er Bali fyldt med oplevelser, smuk natur og mennesker, som alle har deres egen unikke historie.

Mine Bali rejsetips er meget subjektive - og du vil helt sikkert finde dine egne favoritsteder. Men her er i hvert fald lidt at starte på.

Min første Bali-Guide har fokus på Canggu, hvor jeg bor med familien, og det er den første af flere rejseguides, som jeg vil dele i den kommende tid. Tjek guiden ud hvis du overvejer at hoppe med på en af mine Bali uddannelser eller retreats, så du har gode råd, tips og fif til rejsen.

KH, Trine x

 

Vores top-10 spisesteder i CANGGU: 

bali-guide-vores-top-10-spisesteder-i-canggu-the-shaddy-shack

THE SHADY SHACK

Lækkert sted til morgenmad, frokost eller middag med et hyggeligt udeområde, hvor du kan chille og hænge ud. Her er god atmosfære og hurtig wifi. Deres salater er altid friske og velsmagende, det samme gælder deres veggie burgere. De har også et stort udvalg af friske kager og chokolader der er superlækre hvis du bare har brug for en snack. Prøv også deres Chok Mint Protein Smoothie, eller deres Shack Attack Burger, som er nogle af vores favoritter.

 

bali-guide-vores-top-10-spisesteder-i-canggu-i-am-canggu

I AM VEGAN BABE

Plantebaseret cafe uden at gå på kompromis med den gode smagVi kommer her tit til morgenmad for deres smoothie-bowls, glutenfri vafler eller den veganske version af ”English Breakfast”. Der er gode promo tilbud hvis du ankommer inden kl. 9 om morgenen, og der er fin udsigt over rismarker fra 1. salen, selvom du er midt i hjertet af Canggu.

 

bali-guide-vores-top-10-spisesteder-i-canggu-copenhagen

COPENHAGEN CANGGU

Når du savner dem der hjemme, så er Copenhagen stedet. De har et godt koncept med mange små skandinavisk inspirerede retter. Det er et af vores yndlingssteder til en sen morgenmad, og de har danske klassikere som kanelsnegle og avo på rugbrød. Her kan du få det hele, og ja, den er ejet at et dansk par som har slået sig ned på Bali.

  

bali-guide-vores-top-10-spisesteder-i-canggu-rise-and-shine

RISE AND SHINE BALI

Endnu et dejligt morgenmads- og frokoststed, der serverer kaffe, te, friske juicer på deres terrasse. Friske råvarer og altid smilende service. Den ligger lige ved siden af @COPENHAGEN   

 

bali-guide-vores-top-10-spisesteder-i-canggu-bottega-italiana

 BOTTEGA ITALIANA

Alt det bedste, Italien har at byde på. Her bruges kun premium, økologiske ingredienser. Menuen med hjemmelavet mad spænder fra frisk pasta og traditionelle saucer til panini (vegetariske/veganske muligheder er også tilgængelige) og lufttørret kød og ost. Husk at bestille bord hvis du planlægger at komme om aftenen.

 

bali-guide-vores-top-10-spisesteder-i-canggu-monsieur-spoon

MONSIEUR SPOON

Et familiedrevet fransk bageri-café startet af to parisiske fætre i 2012. Monsieur Spoon serverer et fristende udvalg af håndlavede franske kager og brød i et afslappet, indbydende miljø. Tip: Prøv deres chokolade-croissanter, som er vores datters favorit efter en krævende surf-time på stranden.

 

 bali-guide-vores-top-10-spisesteder-i-canggu-crate-cafe

CRATE CAFE

Lokalt ejet morgenmadssted med en skøn vibe. Godt og billigt med store portioner. Er populært og kan være ret fyldt, så kom tidligt for at sikre dig et godt bord. Husk kontanter, nogen gange "glemmer" de at få kortterminalen med på arbejde😁

 

bali-guide-vores-top-10-spisesteder-i-canggu-superfood

SUPERFOOD CANGGU 

Tilbagelænet atmosfære med et twist af Bali. Prøv deres bland-selv salatbowler, hvor du kan vælge mellem mere end 40 ingredienser. Snyd ikke dig selv for deres smoothie-bowls, som de serverer i afkølede kokosnød-skaller, så de holder sig kolde og superfriske.

  

bali-guide-vores-top-10-spisesteder-i-canggu-yema

YEMA BALI

En lille marrokansk inspireret oase som er særligt hyggelig om aftenen, hvor man kan sidde i deres gårdhave. Maden er veltillavet og de laver også gode mocktails (og cocktails!). Der er også en lille designbutik med lokalt håndværk. Tip: Prøv deres kylling tilberedt på grillen.

 

bali-guide-vores-top-10-spisesteder-i-canggu-la-baracca

LA BARACCA

De bedste pizzaer i Canggu (både med og uden gluten), selvom de har hård konkurrence fra ACME i Pererenan. Hvis du vil spise på stedet, som er hyggeligt indrettet med en Bali-Italien vibe, er det en god ide at bestille bord. Tirsdag aften er ‘”all you can eat”, hvis du vil prøvesmage flere forskellige varianter.

 

BONUS: To øko supermarkeder, hvis du gerne vil købe ind til et let måltid eller fylde turtasken op med lækre snacks:

 

bali-guide-vores-top-10-spisesteder-i-canggu-bali-buda

BALI BUDA 

Et økologisk lille supermarked med en lille cafe på første sal. Vi køber mange af vores husholdningsprodukter her. Og så har de hjemmelavet Jamu, en populær balinesisk sundheds tonic, der bedst kan beskrives som et ingefærshot, men med masser af gurkemeje, lokale urter sødet med lidt honning til at booste immunforsvaret.

 

bali-guide-vores-top-10-spisesteder-i-canggu-alive-wholefood-store

ALIVE WHOLEFOODSTORE

Endnu et fantastisk lille økologisk supermarked. Du kan købe dagligvarer, frugt og grønt og en masse skønne lokale skønhedsprodukter her

 

Du kan se flere BALI-GUIDES her

Læs mere

Yoga har været en GAME CHANGER i mit liv
Mindful living

Yoga har været en GAME CHANGER i mit liv

Yoga har lært mig værdien af pauser til at trække vejret og grounde mit sind. Her finder jeg styrke fysisk og mentalt. Gennem årene har min praksis åbnet mig for glæden ved sårbarhed, overgivelse o...

Læs mere
Du er LIMITLESS – har du glemt det?
Meditation

Du er LIMITLESS – har du glemt det?

Jeg har bemærket, at vi mennesker har det med at sætte os selv og hinanden i kasser. Og for det meste er det helt naturligt - det er den måde, vores hjerner fungerer på.MEN I DAG vil jeg minde dig ...

Læs mere