Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Yoga gør os smidige - også mentalt!

Mindful living

Yoga gør os smidige - også mentalt!

Vi er tilbage på Bali. Tilbage til en hverdag med skole, arbejde og fritidsaktiviteter.

Efter ferien er det ikke altid let at finde BALANCE.

For mit eget vedkommende har det krævet ‘trial & error’. Da jeg var yngre, kendte jeg ikke mine egne grænser. Jeg moslede bare på med 120 km/ timen - og stoppede først op, når jeg følte mig helt træt og drænet.

Da jeg fandt yogaen i starten af 20’erne, begyndte jeg mere bevidst at eksperimentere med at finde balance. Det hjalp på min forståelse at lære om Yin & Yang, om kroppen og sindet fra både et vestligt og østligt perspektiv og den taoistiske forståelse af energi-management.

I årenes løb har jeg fundet ud af, at balance ikke handler om at føle sig Zen hele tiden! Sand balance ligger i vores evne til at danse med vores sympatiske og parasympatiske nervesystem.

Problemet for mig dengang var, at jeg havde mistet evnen til at slappe af! Yin Yoga og mindfulness har hjulpet mig rigtig meget ved at træne mig til mere smidigt at skifte gear mellem aktivitet og hvile - og ved at mærke værdien af pauser dybt ind i min kerne.

Derfor siger jeg også altid til mine elever, yoga gør os ikke bare mere smidige fysisk - men også mentalt og følelsesmæssigt!

KH Trine 

Læs mere

Hvad er Chi?
Mindful living

Hvad er Chi?

I gamle kinesiske medicinske tekster sammenlignes menneskekroppen med en have fyldt med frodig vegetation, farvestrålende blomster og magiske helbredende urter. Hvor der flyder små bække af vital e...

Læs mere
Helt ærlig...er du stresset?
Mindful living

Helt ærlig...er du stresset?

Her får du min evidensbaserede top-3 til effektiv stresshåndtering, som er jeg selv lever ikke - de er simpelthen ikke til forhandling...        

Læs mere