Helt ærlig...er du stresset?

Et spørgsmål, der går igen, er hvad jeg anbefaler, så her får du mine top-3 anti-stress principper, som jeg også selv prioriterer højt: 

🧘🏼‍♀️ Minimum 15 minutters Yin Yoga daglig

📱Digitale detox rutiner  

😴 7-9 timers søvn om natten  

Og de påvirker hinanden indbyrdes:  

🧘🏼‍♀️ Hvis jeg ikke har en regelmæssig Yin- og meditationspraksis, påvirker det ikke bare mit generelle velvære, men også min søvn og min hjerterytme (HRV), som jeg har målt regelmæssigt hen over sommeren og det har været en kæmpe øjenåbner! 

📱 Mine digitale vaner forsøger jeg at være meget disciplineret omkring, så morgener, aftner og måltider er UDEN skærm (med mindre det er absolut nødvendigt). Et emne der ofte giver løftede øjenbryn hos ungerne - både når de bliver bedt om at lægge skærmen væk, OG når de fanger mig med næsen i tasterne. 

😴 OG ... jeg sover helt klart bedre og dybere (kan jeg se på min søvn-tracker), når jeg ikke er på min telefon eller tablet lige inden sengetid og ISTEDET laver lidt yin yoga eller åndedrætsøvelser inden ole-luk-øje tid.

Dette har betydet, at jeg er blevet bedre til at slukke for det blå lys, som skærmene bidrager med. For hvis jeg ikke sover godt i en periode, bliver det hele lidt mere uoverskueligt. Jeg føler mig lettere stresset, træffer mindre optimale beslutninger, og opgaverne virker hurtigt større, end de egentlig er.

Nu skrev jeg godt nok top-3 MEN på en tæt fjerdeplads er at komme ud i naturen. Allerhelst fra morgenstunden i morgenlyset og på bare fødder i sandet for 'earthing'.

Hvad hjælper dig til at håndtere dit stressniveau i det daglige?

Se kommende yogaevents her

KH Trine x

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard