BALI GUIDE: Yoga shopping på Bali?

Hej Trine, kender du en god yogatøj butik på Bali?

Det kan du tro. Jeg bliver ofte bedt om at dele mine favoritter inden for yogaudstyr og yogatøj. Efter vi er flyttet til Bali, har jeg selvfølgelig, yoganørd som jeg er, også fundet nogle lokale favoritbrands, som jeg gerne deler med dig.

Fælles for dem alle er, at tøjet er produceret under ordenlige forhold for både mennesker og natur. Og så selvfølgelig at kvaliteten er god, og tøjet føles rart at have på.

 

INDIGO LUNA

I Canggu finder du Indigo Lunas flagship store med alt, hvad hjertet begærer af lækkert yogatøj. Stedet drives som et lille familieforetagende, der går op i kvalitet, gemmesigtighed, øko-bevidsthed og bæredygtig produktion.

Du finder også deres outlet store i Canggu samt en mindre butik i Ubud. Alle 3 steder kan anbefales at aflægge et visit.

 

STUDIO K

Studio K finder både i Canggu og Ubud. Her finder du bæredygtigt produceret yogatøj i de smukkeste afdæmpede jordfarver i tidsløst og klassisk design.

 

ISABELLE MOON

I Ubud yogacenter samt Capella Ubud finder du et fint udvalg af Isabelle Moons yogatøj. Skaberen bag tøjet er Meghan Currie, og hendes store passion for naturen og teksturer afspejles i det skønne tøj.

 

YOGA SHANTY

Endnu en lille perle i Ubud. I Yoga Shanty finder du æstetisk yogatøj, der bærer præg af designer Kadek Yunik Andayanis baggrund som grafisk tegner. Tøjet er økologisk og følger kroppens naturlige kurver.

 

Jeg er ikke sponsoreret af disse brands, det er udelukkende mine egne anbefalinger.

Se også min øvrige guides til Bali HER

Du finder min yogakalender HER

KH Trine x

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard