Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: YIN YOGA er den bedste stress relief!

Mindful living

YIN YOGA er den bedste stress relief!

Jeg deler meget om stress i øjeblikket, fordi jeg på det sidste har fået flere beskeder fra folk, der føler sig energiforladte, døjer med angst, eller har svært ved at slappe af....

Uvisheden og det følelsesmæssige pres vi har været igennem det sidste års tid, påvirker både vores fysiske krop men også det mentale helbred⁣. Hvilket også kan ses i statistikkerne.

Stress manifesterer sig på mange måder, hvorfor det er så essentielt at lære at kunne KOBLE AF. Yin Yoga som fysisk praksis og hele filosofien bag er eminente til at nedregulere dig og dit nervesystem - så du kan komme helt ned i gear og slappe af!

Husk, at der er stor forskel på at lave en workout eller tage en Power Yoga klasse vs. en Yin Yoga klasse og mindfulness meditation.

For at afstresse dit system er det vigtigt at du får flyttet fokus fra det sympatiske til det parasympatiske nervesystem, dvs. fra 'kamp-eller-flugt' til 'hvile-og-fordøjelse'.

Hvis du gerne vil blive bedre til at finde ro og er nysgerrig på, hvad Yin Yoga & mindfulness meditation kan gøre for dig - så vil jeg elske at guide dig!

Du finder min yogakalender med kommende live og online Yin klasser, workshops, uddannelser og retreats her.

Du fortjener at føle dig godt tilpas - livet er for kort til andet! Jeg kalder Yin Yoga for EN STILLE REVOLUTION - for en regelmæssig praksis har potentialet til at omprogrammere os, så vi bedre kan slappe af, finde ro og være fuldt tilstede.

𝗗𝘂 𝗳𝗼𝗿𝘁𝗷𝗲𝗻𝗲𝗿 𝗮𝘁 𝗼𝗽𝗹𝗲𝘃𝗲 𝗱𝗲𝗻 𝗿𝗼 𝗼𝗴 𝗱𝗲𝘁 𝘃𝗲𝗹𝘃æ𝗿𝗲, 𝘀𝗼𝗺 𝗬𝗶𝗻 𝗬𝗼𝗴𝗮 𝗸𝗮𝗻 𝗴𝗶𝘃𝗲 𝗱𝗶𝗴!

KH Trine 

Læs mere

Helt ærlig...er du stresset?
Mindful living

Helt ærlig...er du stresset?

Her får du min evidensbaserede top-3 til effektiv stresshåndtering, som er jeg selv lever ikke - de er simpelthen ikke til forhandling...        

Læs mere
Vi er alle CHANGEMAKERS
Meditation

Vi er alle CHANGEMAKERS

Jeg minder ofte mine elever om, at yoga ikke handler om at 'plugge ud af livet', det handler i høj grad om at 'plugge ind!'. Jeg tror, at hver enkelt af os er en CHANGEMAKER - og at vi kan gøre e...

Læs mere