Vi er alle CHANGEMAKERS

Jeg minder ofte mine elever om, at yoga ikke handler om at 'plugge ud af livet', det handler i høj grad om at 'plugge ind!'.

Det tænkte jeg på for nylig, da jeg satte ungerne af på Greenschool Bali. En af grundene til, at vi flyttede til Bali, udover familieeventyret, var at give dem muligheden for at gå på en radikal anderledes skole, end den de kommer fra.

Udover at skolen er bygget i bambus, og klasseværelserne er uden vægge med view til junglen, så er der børn fra 53 nationer og de lærer om bæredygtige og mindfulde perspektiver på, hvordan vi bedre kan tage hånd om vores planet - og at det også er deres ansvar.

Jeg tror, at hver enkelt af os er en CHANGEMAKER - og at vi kan gøre en forskel på hver vores måde.

Når jeg underviser så er mit fokus altid på, hvordan vi, når vi sætter tempoet ned og bliver mere nærværende, bedre kan mærke, hvad der fungerer - og hvad der ikke længere fungerer i vores liv.

Det vi gør NYTTER NOGET – og du er vigtig. Og det er empowering at vide, at vi kan vælge at vågne lidt mere op hver dag. Hvis intentionen og viljen til at være i tæt kontakt med vores hjerte, er tilstede.

For mig handler yoga ikke kun om indre fred, men i høj grad om at se, hvor jeg kan tage bedre ansvar for at leve efter mine værdier.

Kh Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard