Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Vi er alle CHANGEMAKERS

Meditation

Vi er alle CHANGEMAKERS

Jeg minder ofte mine elever om, at yoga ikke handler om at 'plugge ud af livet', det handler i høj grad om at 'plugge ind!'.

Det tænkte jeg på for nylig, da jeg satte ungerne af på Greenschool Bali. En af grundene til, at vi flyttede til Bali, udover familieeventyret, var at give dem muligheden for at gå på en radikal anderledes skole, end den de kommer fra.

Udover at skolen er bygget i bambus, og klasseværelserne er uden vægge med view til junglen, så er der børn fra 53 nationer og de lærer om bæredygtige og mindfulde perspektiver på, hvordan vi bedre kan tage hånd om vores planet - og at det også er deres ansvar.

Jeg tror, at hver enkelt af os er en CHANGEMAKER - og at vi kan gøre en forskel på hver vores måde.

Når jeg underviser så er mit fokus altid på, hvordan vi, når vi sætter tempoet ned og bliver mere nærværende, bedre kan mærke, hvad der fungerer - og hvad der ikke længere fungerer i vores liv.

Det vi gør NYTTER NOGET – og du er vigtig. Og det er empowering at vide, at vi kan vælge at vågne lidt mere op hver dag. Hvis intentionen og viljen til at være i tæt kontakt med vores hjerte, er tilstede.

For mig handler yoga ikke kun om indre fred, men i høj grad om at se, hvor jeg kan tage bedre ansvar for at leve efter mine værdier.

Kh Trine

Læs mere

YIN YOGA er den bedste stress relief!
Mindful living

YIN YOGA er den bedste stress relief!

Jeg deler meget om stress i øjeblikket, fordi jeg på det sidste har fået flere beskeder fra folk, der føler sig energiforladte, døjer med angst, eller har svært ved at slappe af....Uvisheden og det...

Læs mere
Hvordan passer du på dit mentale helbred?
Meditation

Hvordan passer du på dit mentale helbred?

Den nyeste forskning peger på, at mental sundhed er vigtigere end nogensinde før. Så lad os fokusere lidt på, hvordan yoga kan hjælpe os med at forstå vores sind og hjælpe os med at forbedre vores ...

Læs mere