Vandmelon-slush: Sommerens favorit

Vandmelon-slush: sommerens favorit af Trine Hedegaard

Sommerens favoritdrik i år er vandmelon-slush. Jeg har faktisk ikke tal på, hvor mange vandmeloner, vi har sat til livs hen over sommeren, men det er mange!

Udover at meloner er en af de mest hydrerende frugter, er de også meget nærende med deres høje niveau af enzymer, sodium og potassium. Det siges også, at meloner på grund af deres høje indhold af elektrolytter, hjælper med at beskytte hjernen og nervesystemet.

Mest af alt smager vandmelon-slush'en fantastisk! Og det tager ingen tid at lave den. 

Sådan gør du:

Skær din vandmelon - eller anden type af melon, hvis du har andre favoritter - over i to halve, og derefter i både, så du let kan skære den grønne skræl af.

vandmelon slush a la Trine Hedegaard

Skær nu vandmelonen i mindre stykker, så de passer i din blender. 

Blend vandmelonen cirka 30-60 sekunder og vupti, har du en lækker vandmelon-slush klar til servering.

Du kan variere smagen og tilsætt lidt frisk mynte eller juicen fra en limefrugt. 

Læskende Vandmelon slush af Trine Hedegard

Insider tip: Udfordringen ved vandmeloner er, at det kan være svært at afgøre, om den er moden eller til den overmodne side. Hvis melonen, du står med, er lidt svampet, så er vi begyndt på at skære den op alligevel, som beskrevet ovenfor og fryse dem ned. 

Når vi så laver vandmelon-slush næste gang, blander vi den friske melon med et par stykker af den frosne, så slush'en bliver dejlig kold og ekstra læskende. 

Vandmelon slush med Trine Hedegaard

 

Velbekomme!

Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard