Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: The power of sisterhood

Mindful living

The power of sisterhood

Vi har alle brug for et sted, hvor vi føler os sikre, kan være sårbare og sænke paraderne. Sådan et rum er ren medicin. Et rum, hvor vi kan mærke os selv og øve os i 'væren' i stedet for 'gøren'.

Et rum, hvor man føler sig støttet og ikke bedømt. Et rum, hvor man føler sig hørt uden at behøve at lave en lyd.

🧘🏼‍♀️I løbet af årene har mine kvindelige elever mange gange mindet mig om, at de - ligesom jeg selv - føler, at yoga er DET rum. Derfor er det vigtigt for mig at respektere den proces, mange kvinder oplever, hver gang de sætter sig på yogamåtten sammen med mig.

Bonding og empowerment kommer i alle former og størrelser. Det behøver ikke altid at være et højt brøl 🦁 Det kan komme i blid stilhed – ved at trække vejret og slappe af sammen, og tage sig tid til at nære vores sind, krop og sjæl uden distraktioner.

Kom og oplev det styrkende søstrefælleskab på mit næste retreat for en masse skønne kvinder.

 

Kh Trine

Læs mere

VIDSTE DU??
Mindful living

VIDSTE DU??

En af de nemmeste måder at bremse for tidlig aldring og holde stress og betændelse nede, er at trække vejret langsommere og strække kroppen blidt.Stress tegner sig for mellem 60% og 80% af besøgene...

Læs mere
Hvem tjener på din usikkerhed?
Meditation

Hvem tjener på din usikkerhed?

Har du nogensinde spurgt dig selv, "hvem tjener på at spille på mine usikkerheder"?VELVÆRE er en milliardindustri. Og mange fitnessprodukter gemmer sig bag mærkatet 'wellness' i disse dage.

Læs mere