Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Hvem tjener på din usikkerhed?

Meditation

Hvem tjener på din usikkerhed?

 

Har du nogensinde spurgt dig selv, "hvem tjener på at spille på mine usikkerheder"?

VELVÆRE er en milliardindustri. Og mange fitnessprodukter gemmer sig bag mærkatet 'wellness' i disse dage.

MEN der er en fin linje mellem at reklamere for bedre sundhed og reklamere for at få nogen til at føle sig 'mindre værd' for at få dem til at købe deres produkter (som sjovt nok hævder at løse problemet).

Vi har ikke bare ansvaret for os selv, men også for andre kvinder og vores døtre - vi har retten til at fravælge de brands, der bruger denne taktik.

Lad dig ikke mobbe af virksomheder, der forsøger at tjene hurtige penge.
Fokuser i stedet på at få meningsfulde selvomsorgs-rutiner på plads, der nærer dig både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Mind dig selv om, at:

Du er smuk.
Du er stærk.
Du er perfekt, som du er.

Ellers gør jeg det gerne! Dette er et lovingkindness mantra, jeg selv bruger de dage, hvor jeg tvivler. Du sætter blot ‘jeg’ foran, når du gentager ordene for dig selv.

Kh Trine

Læs mere

The power of sisterhood
Mindful living

The power of sisterhood

Vi har alle brug for et sted, hvor vi føler os sikre, kan være sårbare og sænke paraderne. Sådan et rum er ren medicin. Et rum, hvor vi kan mærke os selv og øve os i 'væren' i stedet for 'gøren'. E...

Læs mere
Jeg er flyttet til Bali
Mama Bali

Jeg er flyttet til Bali

Mit første besøg på Bali var i 2017, og i det øjeblik mine fødder ramte Mama Bali, havde jeg en fornemmelse af, at hun ikke ville lade mig glemme hende foreløbig!Min familie og jeg besøgte Bali ige...

Læs mere