Tager du dig tiden til at slappe af?

At vide, at du trænger til at slappe af, er én ting! At vide, hvordan du slapper af, er en anden. At rent faktisk tage sig tiden til afslapning er en tredje…

Vores krop har brug for, at vi kan slappe rigtig af. Den har brug for, at vi bevæger os og trækker vejret for at slippe spændinger og finde lethed.

Det kræver, at vi stopper op og lytter og mærker indefter.

Kroppens anspændthed varierer afhængigt af din sindstilstand. Et travlt sind slipper ikke spændinger på samme måde, som et roligt afslappet sind.

Yin Yoga og meditation kan lære dig, hvordan du slipper både fysiske, mentale og følelsesmæssige spændinger. Når du lærer at mestre kunsten at slappe rigtig af og finde dyb hvile, så regulerer du samtidigt dit nervesystem.

Billedet er taget efter en skøn Yin seance med post-yoga-følelsen af ikke helt at være landet i verden igen. Hvis du også vil guides til dybere afslapning, så fin mit næste event HER

Kh Trine 

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard