Svært ved at finde tid til yoga?

Det er ikke nødvendigvis let at få sig en regelmæssig yogapraksis. Vi har travlt, ungerne skal køres, energien er lav etc. MEN hånden på hjertet, er det ikke bare en dårlig undskyldning?

Fordelene ved en regelmæssig praksis taler for sig selv. Min erfaring er, at gode (yoga)vaner starter med at få det i kalenderen! Herunder har jeg samlet nogle brugervenlige tips, som både jeg selv og mine elever, har fundet nyttige:

1️⃣ Start med 10 MINUTTER OM DAGEN. Der er 24 timer til rådighed i døgnet, så at prioritere 10 minutter til dig selv i den sammenhæng er muligt :)

2️⃣ OMFAVN det der er, selv når det føles hårdt. Vær mindful på dine undskyldninger, og på om de er valide eller ej? At skelne mellem, hvad der er ‘rart at lave’, og hvad du virkelig ‘har brug for’ for at trives.

3️⃣ VILLIGHED til at se på vores liv. Regelmæssig praksis vil hjælpe dig med at kultivere redskaberne til at møde det, der kommer, med et åbent hjerte - uden at vende dig væk.

4️⃣ OVERGIVELSE - kast lys i de mørkere afkroge. Dette er den bedste måde at lære os selv bedre at kende på, bygge modstandsdygtighed, være autentiske og medfølende over for ikke kun os selv, men også andre.

5️⃣ SKYND IKKE PÅ PROCESSEN. At bygge nye vaner og se resultaterne heraf tager tid. Så vær sød ved dig selv. Hvis du misset en dag eller en måske en hel uge, så betyder det ikke, at du skal give op. Yoga, indre ro, velvære og indre guidance vil altid være tilgængelig for dig, når du tager dig tiden til det.

Husk - YOGA ER IKKE EN WORK-OUT, DET ER EN ‘WORK-IN’.

Kh Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard