Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Sundhedsministeren er med på holdet...

Mindful living

Sundhedsministeren er med på holdet...

I går gjorde en af mine Yin-elever mig opmærksom på, at sundhedsministeren nu officielt deler min mission om at skabe en 'STILLE REVOLUTION'.

Jeg har de sidste 5 år kaldt min Yin Yoga Uddannelse for 'EN STILLE REVOLUTION', hvor der i vores fortravlede verden er flere og flere, der mærker behovet for at sætte tempoet ned og lære at kultivere indre RO. Yin Yoga komplementerer på smukkeste vis en aktiv livsstil med sit indadvendte meditative fokus og god tid i de enkelte stillinger.

Jeg er spændt på at høre mere om, hvorvidt Magnus Heunicke's nye udspil inkluderer Yin Yoga - men han er altid velkommen, hvis han har brug for inspiration og tips til HVORDAN man laver (og vedligeholder) en stille revolution med fokus på det hele menneske!

Er du interesseret i at blive en del af vores STILLE YIN REVOLUTION?

Indtil videre har vi en Yin-tribe på over 250 dedikerede Yin-nørder – og du er varmt velkommen til at joine os. Om det er fordi, du ønsker at undervise i Yin, eller for at fordybe dig i din egen praksis så ligger uddannelsesprogrammet for 2022 fast.

Læs mere om hele Yin-uddannelsen HER
Se datoerne for de enkelte moduler HER

Kh Trine

Læs mere

En vellykket dag starter aftenen før
Mindful living

En vellykket dag starter aftenen før

At have en aftenrutine giver dig tid og plads til at dekomprimere både fysisk og mentalt efter en lang dag... Gode aftenrutiner giver dig mulighed for at få en meget bedre og dybere søvn, så du våg...

Læs mere
Ville du sætte dig selv på listen?
Mindful living

Ville du sætte dig selv på listen?

”Hvis jeg bad dig om at liste alle de ting, du elsker, hvor lang tid ville der så gå før du nævnte dig selv?”...

Læs mere