Sundhedsministeren er med på holdet...

I går gjorde en af mine Yin-elever mig opmærksom på, at sundhedsministeren nu officielt deler min mission om at skabe en 'STILLE REVOLUTION'.

Jeg har de sidste 5 år kaldt min Yin Yoga Uddannelse for 'EN STILLE REVOLUTION', hvor der i vores fortravlede verden er flere og flere, der mærker behovet for at sætte tempoet ned og lære at kultivere indre RO. Yin Yoga komplementerer på smukkeste vis en aktiv livsstil med sit indadvendte meditative fokus og god tid i de enkelte stillinger.

Jeg er spændt på at høre mere om, hvorvidt Magnus Heunicke's nye udspil inkluderer Yin Yoga - men han er altid velkommen, hvis han har brug for inspiration og tips til HVORDAN man laver (og vedligeholder) en stille revolution med fokus på det hele menneske!

Er du interesseret i at blive en del af vores STILLE YIN REVOLUTION?

Indtil videre har vi en Yin-tribe på over 250 dedikerede Yin-nørder – og du er varmt velkommen til at joine os. Om det er fordi, du ønsker at undervise i Yin, eller for at fordybe dig i din egen praksis så ligger uddannelsesprogrammet for 2022 fast.

Læs mere om hele Yin-uddannelsen HER
Se datoerne for de enkelte moduler HER

Kh Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard