Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: STOP MED AT SKÆLDE DIN KROP UD!

Meditation

STOP MED AT SKÆLDE DIN KROP UD!

Da jeg var ung, var der ingen, der fortalte mig, hvor svært det ville være - eller hvor lang tid det ville tage, at lære at elske min krop, men det har været en af de mest frigørende og glædelige lektioner i mit liv!

Jeg plejede at fokusere på alt det, der ikke passede ind i billedet at den ideelle slanke krop, som jeg så i magasinerne og sammenlignede mig med.

Resultatet var et kompliceret forhold til min egen krop, som jeg prøvede at kontrollere og gøre PERFEKT med alle mulige (og umulige) diæter og regimer.

Det var ikke før jeg fandt yogaen. Eller fandt den mig? Nogle gange føles det sådan. Rent faktisk var det først, da jeg lærte om den funktionelle tilgang til yogaen og begyndte at kombinere den med min mindfulness praksis, at jeg langsomt begyndte at opbygge en ny forbindelse med og respekt for min krop.

Jeg husker en samtale, som jeg havde med Maureen, min mentor i kvindestudier. Vi talte om kvindelige kropsidealer, hvor jeg ofte har følt, at jeg ikke passede ind. Hun spurgte mig prompte: HVORFOR REDEFINERER DU IKKE, HVORDAN FEMININ SER UD FOR DIG?

Og det gjorde jeg så. At føle sig feminin kan se så forskelligt ud for hver enkelt af os. Det var så befriende at sætte mig fri fra det mentale fængsel, som jeg havde været fanget i.

Det afspejler sig også i den måde, som jeg underviser og guider mine elever på. Netop derfor er min tilgang til yogaen både funktionel, sanselig og tilladende. 

Når vi på den måde bygger os selv op indefra og ud, giver det en tillid til os selv, som føles fantastisk. Funktionel Yin Yoga giver os nøglen til at slappe af, mærke efter og betingelsesløst omfavne os selv. 

Kroppen rummer en stor visdom, som kan berige og guide vores liv, hvis vi giver den lov!

Hvis du har lyst til at mærke effekten selv, så kom med på et af mine kommende events, som du finder HER.

KH Trine 

Læs mere

Mindful eller Mind is full?
Meditation

Mindful eller Mind is full?

Når sindet er fuldt af tanker om alt det, vi skal nå, har det det med at skabe spændinger fysisk, følelsesmæssigt og mentalt.Tankerne, forventningerne, frygten - hvad end form de tager, har det med...

Læs mere
Alle oplevelser filtreres gennem vores nervesystem
Meditation

Alle oplevelser filtreres gennem vores nervesystem

Alle vores oplevelser filtreres gennem vores nervesystem.Det betyder, at vores indre tilstand har en enorm indflydelse på, hvordan vi oplever den ydre verden.Jeg var ikke bevidst om, hvor meget min...

Læs mere