STOP MED AT SKÆLDE DIN KROP UD!

Da jeg var ung, var der ingen, der fortalte mig, hvor svært det ville være - eller hvor lang tid det ville tage, at lære at elske min krop, men det har været en af de mest frigørende og glædelige lektioner i mit liv!

Jeg plejede at fokusere på alt det, der ikke passede ind i billedet at den ideelle slanke krop, som jeg så i magasinerne og sammenlignede mig med.

Resultatet var et kompliceret forhold til min egen krop, som jeg prøvede at kontrollere og gøre PERFEKT med alle mulige (og umulige) diæter og regimer.

Det var ikke før jeg fandt yogaen. Eller fandt den mig? Nogle gange føles det sådan. Rent faktisk var det først, da jeg lærte om den funktionelle tilgang til yogaen og begyndte at kombinere den med min mindfulness praksis, at jeg langsomt begyndte at opbygge en ny forbindelse med og respekt for min krop.

Jeg husker en samtale, som jeg havde med Maureen, min mentor i kvindestudier. Vi talte om kvindelige kropsidealer, hvor jeg ofte har følt, at jeg ikke passede ind. Hun spurgte mig prompte: HVORFOR REDEFINERER DU IKKE, HVORDAN FEMININ SER UD FOR DIG?

Og det gjorde jeg så. At føle sig feminin kan se så forskelligt ud for hver enkelt af os. Det var så befriende at sætte mig fri fra det mentale fængsel, som jeg havde været fanget i.

Det afspejler sig også i den måde, som jeg underviser og guider mine elever på. Netop derfor er min tilgang til yogaen både funktionel, sanselig og tilladende. 

Når vi på den måde bygger os selv op indefra og ud, giver det en tillid til os selv, som føles fantastisk. Funktionel Yin Yoga giver os nøglen til at slappe af, mærke efter og betingelsesløst omfavne os selv. 

Kroppen rummer en stor visdom, som kan berige og guide vores liv, hvis vi giver den lov!

Hvis du har lyst til at mærke effekten selv, så kom med på et af mine kommende events, som du finder HER.

KH Trine 

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard