Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Mindful eller Mind is full?

Meditation

Mindful eller Mind is full?

Når sindet er fuldt af tanker om alt det, vi skal nå, har det det med at skabe spændinger fysisk, følelsesmæssigt og mentalt.

Tankerne, forventningerne, frygten - hvad end form de tager, har det med at komprimere os, så det føles som om, vi ikke har nok plads til at trække vejret og leve vores liv.

Hvor går vi så hen? Ofte søger vi udenfor os selv og prøver at rette op på vores indre verden udefra, hvilket sjældent virker.

For mig var vejen ind at lære at sidde stille med mig selv. Jeg prøvede mange forskellige slags metoder og teknikker, men det var først, da jeg fandt Mindfulness meditation, hvor jeg fik lov til at sidde stille med mig selv, og lærte at holde et blødt fokus på åndedrættet i kroppen, at jeg fik oplevelsen af en dyb indre ro.

Det var ikke noget quick fix, og jeg tvivlede i lang tid på, om jeg nogensinde ville lære det - til jeg gav slip på forventningen om, at jeg skulle nå et bestemt endemål, eller at jeg skulle opnå en bestemt tilstand.

At lære at være med, hvad der er tilstede, var en kæmpe lettelse. At lære at passe på mig selv på denne måde og ikke identificere mig med mine tanker, og at være okay med at være med mig selv, både når jeg er glad og ovenpå og træt og ked af det, har været livsændrende.

Er du nysgerrig på, hvad meditation kan gøre for dig, og vil du lære at meditere eller fordybe din praksis, så find mit næste event HER

KH Trine

Læs mere

Afslapning er ikke bare afslapning
Meditation

Afslapning er ikke bare afslapning

Selvomsorg er også de øjeblikke, hvor dit sind craver stimulering og vil underholdes, men hvor du har styrken til at sige: 'Vent' til alt det, som dit sind forsøger at overbevise dig om, er mere vi...

Læs mere
STOP MED AT SKÆLDE DIN KROP UD!
Meditation

STOP MED AT SKÆLDE DIN KROP UD!

Da jeg var ung, var der ingen, der fortalte mig, hvor svært det ville være - eller hvor lang tid det ville tage, at lære at elske min krop, men det har været en af de mest frigørende og glædelige l...

Læs mere