Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Alle oplevelser filtreres gennem vores nervesystem

Meditation

Alle oplevelser filtreres gennem vores nervesystem

Alle vores oplevelser filtreres gennem vores nervesystem.

Det betyder, at vores indre tilstand har en enorm indflydelse på, hvordan vi oplever den ydre verden.

Jeg var ikke bevidst om, hvor meget min krop var påvirket af spændinger, stress og dårlig kropsholdning, før jeg begyndte at dyrke Yin Yoga og mærkede forskellen.

På samme tid begyndte jeg at meditere for at lære teknikker til at fokusere mit sind, så jeg kunne være mere tilstede. Jeg var så vant til at være fanget i tanker og to-do-lister, at jeg troede, det var normalt at være lidt træt og stresset (læs: følelsesmæssigt presset) hele tiden.

Gennem meditationen fik jeg en taster på en ny form for mental ro og stilhed indeni, og min måde at være tilstede i livet på begyndte at ændre sig. Det var IKKE et quick-fix, det krævede tålmodighed, og at jeg overvandt tanker som ‘det-her-lærer-jeg-aldrig’ og masser af støtte og inspiration fra mine lærere.

Igennem det sidste årti har jeg haft en regelmæssig meditationspraksis, og er blevet internationalt certificeret Meditations- og mindfulnesslærer igennem Insight Yoga Institute og senest et 2-årigt videreuddannelsesforløb i USA med Tara Brach og Jack Kornfield som er blandt de førende meditationslærere i verden.

Jeg har altid undervist mindfulness meditation som en integreret del af min yogaundervisning, fordi det for mig hænger uløseligt sammen.

Hvis du kunne tænke dig at opleve, hvordan jeg integrerer meditation og mindfulness i min yogapraksis, så kom med på en af mine kommende events, som du finder HER.

KH Trine

Læs mere

STOP MED AT SKÆLDE DIN KROP UD!
Meditation

STOP MED AT SKÆLDE DIN KROP UD!

Da jeg var ung, var der ingen, der fortalte mig, hvor svært det ville være - eller hvor lang tid det ville tage, at lære at elske min krop, men det har været en af de mest frigørende og glædelige l...

Læs mere
Sæt flere personlige grænser
Meditation

Sæt flere personlige grænser

Hvis du har læst med herinde et stykke tid, så ved du, at det er et emne, som jeg har beskæftiget mig med både personligt og professionelt i mange år. Svaret jeg er kommet frem til er: SÆT PERSONLI...

Læs mere