Sammen er vi stærkere!

Mennesker er bedre sammen - vi har brug for hinanden, og det er det, der gør os så specielle.

Vi har alle oplevet, at verden har føltes mere ensom det sidste år. Og når vi føler os ensomme, trives vi mindre.

Yoga kan tilbyde os support - hvor vi bygger fællesskab. Gennem yoga er det muligt at opbygge et community, der nærer, inspirerer og løfter, så vi bliver mere bevidste om, hvem vi er, og hvad et liv, der leves fuldt ud, betyder for os.

Uanset om det er personligt eller online, er der altid mulighed for at connecte.

Community har også været vigtig for min egen rejse. Det er blandt andet derfor, at jeg laver yogaretreats og uddannelser - så vi kan connecte på et dybere og mere intimt plan.

Mine onlinekurser fortsætter også, fordi jeg brænder for at opbygge communities, hvor det ikke betyder noget, hvor vi bor fysisk. Jeg har personligt følt mig opløftet og glad efter hver online yoga-session, som jeg har undervist i de sidste mange måneder. Og jeg har hørt fra flere af mine elever, at de har det på samme måde!

Hvis du ønsker at være med i mit community af kvinder, så varmt velkommen!

Sammen er vi stærkere! 

Kh Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard